- 30,831
- 17,001
- 113
Hayırdır dostum ne yaptı ?
Hayırdır dostum ne yaptı ?
Yav helal olsun başkan bunlarin derdi ne anlamadım. Adam emek veriyor bulduğu kodları saniyesinde paylaşıyor bazılarından yararlanıyoruz . O paylaşmak zorunda da değil o kadar emek veriyor insanlar faydalansın diye ama bunlara ne batıyor anlamak mümkün degil
Yönetime Hakaret ettiHayırdır dostum ne yaptı ?
Reis az önceki ne oldu bana hakeret eden bebeYönetime Hakaret etti
Geldim kardo burdayım
@Yasin6741 yasinim özele gel güzel birseu varReis az önceki ne oldu bana hakeret eden bebe
Ümitoloji iki tane çapsız yüzünden gitti broGeldim kardo burdayım
Sen nerelerdesin dost@Yasin6741 yasinim özele gel güzel birseu var
Yonetime küfür etmiş herhalde ağa ondan süresiz banlancagini sanmıyorum ya kardo bende cok şaşırdım şimdi gördümÜmitoloji iki tane çapsız yüzünden gitti bro
Buralardayız dost 😀😀Sen nerelerdesin dost
Yaktn bizi bu akşam tadicBuralardayız dost 😀😀
Baştacısın kardeşimBuralardayız dost 😀😀
O zaman tamam dost ama konu nerden nereye geldiYonetime küfür etmiş herhalde ağa ondan süresiz banlancagini sanmıyorum ya kardo bende cok şaşırdım şimdi gördüm
Adaş benim adımda yasin kardo dogruO zaman tamam dost ama konu nerden nereye geldi
Vaayyy adaşş memnun oldum ❤Adaş benim adımda yasin kardo dogru
Kardo kimseyle muhattap olmaya gerek yok bundan böyle birşey oldumu yönetime bildir sekmesi varya ordan direk ifşa şekliVaayyy adaşş memnun oldum ❤
Aynen kardeşim en iyisi muhatap olmamakKardo kimseyle muhattap olmaya gerek yok bundan böyle birşey oldumu yönetime bildir sekmesi varya ordan direk ifşa şekli
Aynen öyle boskoy kardo bizbize yeteriz ama en ufak birşeyde direk yönetime bildir yapıyoruz kafamız rahat oluyorAynen kardeşim en iyisi muhatap olmamak
Okadar çapsız Ergen varki forumda
Vay be 1 sene olacak bu konuyu açali ne ara geçmiş zaman @Yasin6741Canlar kurallar çerçevesinde muhabbet konumuz açık kalacaktır silinmeyecektir Canlar bu çatı altında buluşalım.