- 3,459
- 1,546
- 113
Tamam kardom bundan sonra böyleAynen öyle boskoy kardo bizbize yeteriz ama en ufak birşeyde direk yönetime bildir yapıyoruz kafamız rahat oluyor
Zaten şu forumda belli başlı dostlar dışında muhattap olunmaz
Tamam kardom bundan sonra böyleAynen öyle boskoy kardo bizbize yeteriz ama en ufak birşeyde direk yönetime bildir yapıyoruz kafamız rahat oluyor
Nolmus la ben yokken buralardaAynen öyle boskoy kardo bizbize yeteriz ama en ufak birşeyde direk yönetime bildir yapıyoruz kafamız rahat oluyor
Cihanım aynı mevzular ya kavga gürültü keyfim yok be cihanım Samsun'a puan vermemiz kötü olduNolmus la ben yokken buralarda
Zaman çabuk geçiyor dost foruma üye olalı 6 yıl olmuş benimdeVay be 1 sene olacak bu konuyu açali ne ara geçmiş zaman @Yasin6741
Belliydi ama Avrupa dönüşü tipik puan kayıplarıCihanım aynı mevzular ya kavga gürültü keyfim yok be cihanım Samsun'a puan vermemiz kötü oldu
Vay üstadım benim keşke daha önce tanissaydik adaşZaman çabuk geçiyor dost foruma üye olalı 6 yıl olmuş benimde
Harbiden kötü oldu ya cihanım beni anca bı soyle kılçıksız maxwin güldürürBelliydi ama Avrupa dönüşü tipik puan kayıpları
Olsun geç olsun güzel olsunVay üstadım benim keşke daha önce tanissaydik adaş
Beni 500 luk.roll bile güldürür 🤣Harbiden kötü oldu ya cihanım beni anca bı soyle kılçıksız maxwin güldürür
Şu aralar gotu bı toparlasam eski mayko dönecek geri agacm hepiniz aklimdasnnzda bı dogrulamadikkiBeni 500 luk.roll bile güldürür 🤣
Göt mu o ne ben çoktan kaptırdım 😂 biliyoruz aga benim durumlarda fena hayatımda hiç bu evreye girmemistimŞu aralar gotu bı toparlasam eski mayko dönecek geri agacm hepiniz aklimdasnnzda bı dogrulamadikki
Vallaha bı Karabulutlar sardı cihanım bı gidemedi üzerimizden beGöt mu o ne ben çoktan kaptırdım 😂 biliyoruz aga benim durumlarda fena hayatımda hiç bu evreye girmemistim
Giriyo cikiyo takip edemiyoruz kiO değilde @Muroo1988 muroocan nerde yaa
En son girdi çıktı yapcam diyorduGiriyo cikiyo takip edemiyoruz ki
Bir kere girdi çıktı sonra bida giricem filan dediEn son girdi çıktı yapcam diyordu
Mükerreremi düştü acaba cihanim inşallah kapaliya girmemistirBir kere girdi çıktı sonra bida giricem filan dedi
Gelir bence 1-2 haftaya en gecMükerreremi düştü acaba cihanim inşallah kapaliya girmemistir
İnşallah cihanımGelir bence 1-2 haftaya en gec
Güneşli günleri gorecez diye diye aylar geçti be inşallah diye diye de ömür bittiİnşallah cihanım