- 15,750
- 8,674
- 113
Günaydın knkGünaydın ağacım benim Alex'im ya paşam benim memleketin babasida geldi 😂😂
Günaydın knkGünaydın ağacım benim Alex'im ya paşam benim memleketin babasida geldi 😂😂
İngiltere prensi geldi krallık teklif etti kabul etmedim paha biçilmez yiğidin harman olduğu yerden çıktı40 lira vereyim kediye ne diyon
Helal gardaşıma. Bende boş bulumdum affet. Bu kediler uzaylı di mi kesin bunlarda var bi büyücülük vsİngiltere prensi geldi krallık teklif etti kabul etmedim paha biçilmez yiğidin harman olduğu yerden çıktı
Uzaylı Gardasim buna katılıyorum o yokken evde tek tük fare görürdüm şimdi evde full fare var kerata evi sığınmacı kampına donderdiHelal gardaşıma. Bende boş bulumdum affet. Bu kediler uzaylı di mi kesin bunlarda var bi büyücülük vs
55 nakit vereyim PTT kargoyla yolla.Uzaylı Gardasim buna katılıyorum o yokken evde tek tük fare görürdüm şimdi evde full fare var kerata evi sığınmacı kampına donderdi
Üzerindeki 1 adet piti gönderebilirim ancak55 nakit vereyim PTT kargoyla yolla.
2 kiloda royal canin mama gönderÜzerindeki 1 adet piti gönderebilirim ancak
Günaydın renktasim hoş geldin@yasyn55 @Muroo1988 @Beşiktaş @Jokkers @rogue @wasil @Gfbridvan1907 @mehmetinho @Emrah1313
@vado90
Günaydın kadim dostlarım kemik tayfam işimiz rast gitsin günümüz güzel geçsin Hayırlı cumalar belli dostlarım benim zoruna gidenin Allah yardımcısı olsun Puhahahha 😂😂
Günaydın Ridvanim..hayırlı cumalar.Günaydın renktasim hoş geldin
Kandıralı ferdi varya onda duydugumdan beri söylüyorm engel olamıyorum.stopGevercin
Hayırlı cumalar dostum cümleten@yasyn55 @Muroo1988 @Beşiktaş @Jokkers @rogue @wasil @Gfbridvan1907 @mehmetinho @Emrah1313
@vado90
Günaydın kadim dostlarım kemik tayfam işimiz rast gitsin günümüz güzel geçsin Hayırlı cumalar belli dostlarım benim zoruna gidenin Allah yardımcısı olsun Puhahahha 😂😂
Vay ince detaylar kaçmıyor gözünden tecrübe böyle bir sey
Günaydın yürüyen cinsellik@yasyn55 @Muroo1988 @Beşiktaş @Jokkers @rogue @wasil @Gfbridvan1907 @mehmetinho @Emrah1313
@vado90
Benim lafi çalmis !))Günaydın yürüyen cinsellik