- 13,294
- 5,208
- 113
@Mayko78 knkm acil bana yazar mısın özelden
@yasyn55 @Muroo1988 @Beşiktaş @Jokkers @rogue @wasil @Gfbridvan1907 @mehmetinho @Emrah1313
@vado90
Günaydın kadim dostlarım kemik tayfam işimiz rast gitsin günümüz güzel geçsin Hayırlı cumalar belli dostlarım benim zoruna gidenin Allah yardımcısı olsun Puhahahha 😂😂
@yasyn55 @Muroo1988 @Beşiktaş @Jokkers @rogue @wasil @Gfbridvan1907 @mehmetinho @Emrah1313
@vado90
Günaydın kadim dostlarım kemik tayfam işimiz rast gitsin günümüz güzel geçsin Hayırlı cumalar belli dostlarım benim zoruna gidenin Allah yardımcısı olsun Puhahahha 😂😂
Hahahaha 😂😂günaydın ağacım benim
Emlakçılar hariç cümleten hayırlı sabahlarHahahaha 😂😂günaydın ağacım benim
GünaydınGünaydın dostlar
Günaydın can ridooomGünaydın dostlar
Günaydın can emmmim adammmGünaydın
Yasa alexim pasammm benim pasamm pasamm adam gibi adam crazybos ağacım op benim icin onuKim uyandı kim Ekli dosyayı görüntüle 631217yatıyor tek tek sayıyorum ona gore🤣
Ne içmiş bu dayı la mama kafa yapmış sankiKim uyandı kim Ekli dosyayı görüntüle 631217yatıyor tek tek sayıyorum ona gore🤣
Dünden beri uyku yok şu ikbal uzuner olayına fatihdeki olaya kanım dondu emmi duramiyorum sinirdenUlan havalar soğudu artık dışarıda da yatılmıyor zaten bank taş gibi birde soğuk vay arkadaş ben böyle yaşantının aw
Kendi yatacak o yüzden sabaha kadar çalıştı yoruldu fare hamam böceği kovalamaktanNe içmiş bu dayı la mama kafa yapmış sanki
Ulan ayyyas bi kurtulamadı forum senden djdjdDünden beri uyku yok şu ikbal uzuner olayına fatihdeki olaya kanım dondu emmi duramiyorum sinirden
Oooo kodveren abe erkencisinUlan ayyyas bi kurtulamadı forum senden djdjd
Aga hastayım ya erkenden bir uyumusum ful deliksizzOooo kodveren abe erkencisin
Ooo ağacım benim can ugurum hgUlan ayyyas bi kurtulamadı forum senden djdjd