Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mayko78 / Muhabbet Masası

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
499
83
Yav konu dışı olacak belki ama forumda bu referans sistemleri için bir alan neden yok mesela telegram coin botları gibi, yada var ben mi göremedim acaba

Koyulsa faydalı olabilir

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,419
14,801
113
Yav konu dışı olacak belki ama forumda bu referans sistemleri için bir alan neden yok mesela telegram coin botları gibi, yada var ben mi göremedim acaba

Koyulsa faydalı olabilir
Kurallar gereği yasak burda dost yönetimin kararı

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
Beyler bizim üst katta komşu var kafa dengi 40.45 yaşların da makineci tekstil illa banada aç banada aç hesap öğret dedi adama hesap acdigimapisman oldum beni gecdi akk bide öğrenmiş koçum deden güzel aldım sabah diyor 😂😂😂😂
İlk öyle baslarda slot oynuyorsa oyunları cozemesse geçmiş olsun deriz

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,419
14,801
113
İlk öyle baslarda slot oynuyorsa oyunları cozemesse geçmiş olsun deriz
Hahhahaa dün akşam ya adam daki bala bak ya abi kafayı yersin ya satın alicagina yanlislika farmlasim 20 tlden bide he sen git.oyuna sok la birseyler oluyor buna dedi adamnacemi sansıyla 8500 k aldı aga😂😂😂😂

• Haha
Tepkiler: BJK

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
Hahhahaa dün akşam ya adam daki bala bak ya abi kafayı yersin ya satın alicagina yanlislika farmlasim 20 tlden bide he sen git.oyuna sok la birseyler oluyor buna dedi adamnacemi sansıyla 8500 k aldı aga😂😂😂😂
Adam şimdi der çalışmaya gerek yok 1 haftalık parami 10 dk aldı. Derr

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,419
14,801
113
Adam şimdi der çalışmaya gerek yok 1 haftalık parami 10 dk aldı. Derr
Dedim ama ona ismi Mahmut Mahmut abi dedim vallaha kapilma kart mart patlar nasıl patladığını anlamazsn dedim yok yav harbimi diyor😂😂😂

• Beğen
Tepkiler: BJK

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,000
6,463
113
Beyler bizim üst katta komşu var kafa dengi 40.45 yaşların da makineci tekstil illa banada aç banada aç hesap öğret dedi adama hesap acdigimapisman oldum beni gecdi akk bide öğrenmiş koçum deden güzel aldım sabah diyor 😂😂😂😂
1 2 aya adam intihar eder 😂

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113

Koyulsa faydalı olabilir
yasak referans ile üye oluyor millet sonra anlaşma bitince ref hesaplara ödeme yapmıyor adamlar gıcıklığına kaç kişinin başına geldi