- 1,252
- 499
- 83
Yav konu dışı olacak belki ama forumda bu referans sistemleri için bir alan neden yok mesela telegram coin botları gibi, yada var ben mi göremedim acaba
Koyulsa faydalı olabilir
Koyulsa faydalı olabilir
Kurallar gereği yasak burda dost yönetimin kararıYav konu dışı olacak belki ama forumda bu referans sistemleri için bir alan neden yok mesela telegram coin botları gibi, yada var ben mi göremedim acaba
Koyulsa faydalı olabilir
İlk öyle baslarda slot oynuyorsa oyunları cozemesse geçmiş olsun derizBeyler bizim üst katta komşu var kafa dengi 40.45 yaşların da makineci tekstil illa banada aç banada aç hesap öğret dedi adama hesap acdigimapisman oldum beni gecdi akk bide öğrenmiş koçum deden güzel aldım sabah diyor 😂😂😂😂
Hahhahaa dün akşam ya adam daki bala bak ya abi kafayı yersin ya satın alicagina yanlislika farmlasim 20 tlden bide he sen git.oyuna sok la birseyler oluyor buna dedi adamnacemi sansıyla 8500 k aldı aga😂😂😂😂İlk öyle baslarda slot oynuyorsa oyunları cozemesse geçmiş olsun deriz
Kimseye ulasmiycam teşekkürlerYav he he
Adam şimdi der çalışmaya gerek yok 1 haftalık parami 10 dk aldı. DerrHahhahaa dün akşam ya adam daki bala bak ya abi kafayı yersin ya satın alicagina yanlislika farmlasim 20 tlden bide he sen git.oyuna sok la birseyler oluyor buna dedi adamnacemi sansıyla 8500 k aldı aga😂😂😂😂
Aa sırtımKimseye ulasmiycam teşekkürler
Dedim ama ona ismi Mahmut Mahmut abi dedim vallaha kapilma kart mart patlar nasıl patladığını anlamazsn dedim yok yav harbimi diyor😂😂😂Adam şimdi der çalışmaya gerek yok 1 haftalık parami 10 dk aldı. Derr
Sessizlerin adamı hosgeldinAa sırtım
1 2 aya adam intihar eder 😂Beyler bizim üst katta komşu var kafa dengi 40.45 yaşların da makineci tekstil illa banada aç banada aç hesap öğret dedi adama hesap acdigimapisman oldum beni gecdi akk bide öğrenmiş koçum deden güzel aldım sabah diyor 😂😂😂😂
yasak referans ile üye oluyor millet sonra anlaşma bitince ref hesaplara ödeme yapmıyor adamlar gıcıklığına kaç kişinin başına geldiYav konu dışı olacak belki ama forumda bu referans sistemleri için bir alan neden yok mesela telegram coin botları gibi, yada var ben mi göremedim acaba
Koyulsa faydalı olabilir
İnsan kazanıyoruz dayi para her an varMaykonun para bitmiş
🦃🦃🐓🐓🐓Maykonun para bitmiş
Sorma fenerim yaktı dün bizi Allah'tan bugün cikardik Kadıköyde bizim o iş alimhayırlı olsun konumuz@Mayko78 Kuşdaşım fenere noldu öyle tur bizde mi haftaya
Adsmmm@frenkeştayn @musazzers @gfbursa @alisevncc @maltepe @Gfbridvan1907 @Muroo1988 @haydutchavo55 @Gokhandgnc35 @ÖmerBaba @lakelos @pirlo @dost @SabriBey daha sayamadigim herkes canlar muhabbetimiz bol olsun
Ahanda geldi memleketin abisi hosgeldin muromAdsmmm
Rol yokmuş m 😆😆😆😆Ahanda geldi memleketin abisi hosgeldin murom