- 23,798
- 22,180
- 113
Orucluyum baskanim beni mazur görün bu seferlik
Orucluyum baskanim beni mazur görün bu seferlik
Hayırlı iftarlar reis
Bol şans reisBen bu maçta 12 13 korner bekliyorum
EnistemmmHayırlı iftarlar reis
Alışveriş serbest reis yanlısın var kurallar güncellendi sadece almak yasak verince sıkıntı yok🧐😂Forumda para alışverişi yasak demi enişte 🧐
@Başkan duymasın reisAlışveriş serbest reis yanlısın var kurallar güncellendi sadece almak yasak verince sıkıntı yok🧐😂
Hahahahah aynen biz veren tarafiz şuanAlışveriş serbest reis yanlısın var kurallar güncellendi sadece almak yasak verince sıkıntı yok🧐😂
Yarın elinde maas yatınca dost demiştir kesinBeyler @ferdikadıoğlu bu arkadaşa bu dakikadan sonra dikkat edin
Yarın maaş yatıyor dost at bakalım bi dmYarın elinde maas yatınca dost demiştir kesin
Başkan iftarda ki yemegı düşünüyordur sadece reis yapıştır gelsin sıkıntı yok@Başkan duymasın reis
Gözümüzü Maho açtı bizim geç kaldın distincimYarın maaş yatıyor dost at bakalım bi dm
Maaş dedi telefonu sattı betsattan 10 bin çekti 4-5 gündür dinliyorum haahhahahaYarın elinde maas yatınca dost demiştir kesin
Yolda kaldım dümeni meşhur onun burdan kayboldu bi kere ortalıktan başka forumda para istiyor acil bak yolda kaldım yazmış 😂Maaş dedi telefonu sattı betsattan 10 bin çekti 4-5 gündür dinliyorum haahhahaha
Valla enişte kendi ayağına sıkıyor böyle güzel bir forum ortamını hiç bir yerde bulamaz yazık etti kendineYolda kaldım dümeni meşhur onun burdan kayboldu bi kere ortalıktan başka forumda para istiyor acil bak yolda kaldım yazmış 😂
Ayağına sıka sıka ayak kalmadı 7. Hesabı o onun 8 yolda geliyorValla enişte kendi ayağına sıkıyor böyle güzel bir forum ortamını hiç bir yerde bulamaz yazık etti kendine
Valla gerekirse isim soy ismini de paylaşırız payco daki taktım kafayı ona 😂😂Ayağına sıka sıka ayak kalmadı 7. Hesabı o onun 8 yolda geliyor
Ben atayım istersen isim soyadını he bana ödedi ama gününde değil borçlu kalmaz Maho ama nezaman öder bilmem 🤣Valla gerekirse isim soy ismini de paylaşırız payco daki taktım kafayı ona 😂😂
Parası olunca gelir öder o herkese maaş diyor 2 maça vuruyo misal 500 aldı 1500 yaptı sana 750 atar 750 havadan maaş yattı dostum der 😂 atar ama parası olsa atıyor yani şimdi banlanır başka hesapla gelir yine öder alıp komple kaybolmuyorValla gerekirse isim soy ismini de paylaşırız payco daki taktım kafayı ona 😂😂
Yok ben istemiyorum kalsın sana dedimBen atayım istersen isim soyadını he bana ödedi ama gününde değil borçlu kalmaz Maho ama nezaman öder bilmem 🤣
Su markaj linki at dedik eniste bana bak iyice tavuk karası indi gözlere seninParası olunca gelir öder o herkese maaş diyor 2 maça vuruyo misal 500 aldı 1500 yaptı sana 750 atar 750 havadan maaş yattı dostum der 😂 atar ama parası olsa atıyor yani şimdi banlanır başka hesapla gelir yine öder alıp komple kaybolmuyor