- 34,493
- 20,079
- 113
Adam kendisi itiraz etmedi. Hangi penaltı dost. Kendini atmış zaten dikkatli izleantalyanın penaltısını vermedi ilginç
Adam kendisi itiraz etmedi. Hangi penaltı dost. Kendini atmış zaten dikkatli izleantalyanın penaltısını vermedi ilginç
antalyanın penaltısını vermedi ilginç
elden bahsediyorum ben yanlızAdam kendisi itiraz etmedi. Hangi penaltı dost. Kendini atmış zaten dikkatli izle
Adam kendisi itiraz etmedi. Hangi penaltı dost. Kendini atmış zaten dikkatli izle
renklerle alakalı işte o durum bence biraz öyle geldi banadavinsonun eli arkada bağlı kapali nasil penaltı verecek ona soyler misin ?
renklerle alakalı işte o durum bence biraz öyle geldi bana
Tm babacım tartışmayalım artik yeter diyorum uzatmayınkardeşim adamin eli arkada bağlı kapalı normal stoper pozisyonu nasıl penaltı onu soruyorum sana
Birincisi zaten pozisyon ofsaytmış. İkincisi adam ellerini bağlamış kapalı . Yine de sen bilirsin 😀elden bahsediyorum ben yanlız
Tm babacım tartışmayalım artik yeter diyorum uzatmayın
siz haklısınız tamam bu değil veya penaltı her maçınızı hakkınızla kazanıyorsunuz tamamla yok bi izle anlarsın dediğimi ben Galatasarayliyim ama genede nerden bakarsan bak penaltı değil gelip böyle değişik yorumlar atıp algı yapıyorlar tutuluyorum
Dost bence hem penaltı hemde kırmızı vardi o pozisyon da hakem kıyak geçti puahahla yok bi izle anlarsın dediğimi ben Galatasarayliyim ama genede nerden bakarsan bak penaltı değil gelip böyle değişik yorumlar atıp algı yapıyorlar tutuluyorum
siz haklısınız tamam bu değil veya penaltı her maçınızı hakkınızla kazanıyorsunuz tamam![]()
Dost bence hem penaltı hemde kırmızı vardi o pozisyon da hakem kıyak geçti puahah