Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Maxplack | Antetekoumpo Zararımızı Çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
7300
Kupon Oranı
6.80

Maxplack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
264
63
Ben burda kimseden bir menfaat beklemiyorum . destek olduğum insanlarda oluyo. kaybedince dalga geçenlerde . Kimseyi kırmıyorum ama böyle ergenleri herkes bilsin diye paylaştım

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Adama yüklenmeyecen o zaman sende kazansan sende paylaşırsın

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,624
113
Ben burda kimseden bir menfaat beklemiyorum . destek olduğum insanlarda oluyo. kaybedince dalga geçenlerde . Kimseyi kırmıyorum ama böyle ergenleri herkes bilsin diye paylaştım
kardeş burnundan baskasını görmüyorsundur bos teneke calma

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,867
11,841
113
Tmm bana rolling sponsor olirsan haklilik payini anlamis olurum bunun disinda kimseye ödül verdigine inanmayiz

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
1,175
113
Yorumlara bak adam kazancını paylaşmış aç köpekler gibi adama hem saldırıyorsunuz hem parasını istiyorsunuz

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
100 tane kazancı paylasıp 1 tane dagıtım yapmazsan paylasma kardes o ben biile olsam anladın mı
Yapmazsa yapmaz kardeşim sende kazan yapma alla alla yapmak zorundamı bende kazanç sağlasam paylaşırım dağıtım yapmam zorundamıyım değilim

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,624
113
Yapmazsa yapmaz kardeşim sende kazan yapma alla alla yapmak zorundamı bende kazanç sağlasam paylaşırım dağıtım yapmam zorundamıyım değilim
bilader günde 50 kupon paylas bende sana bizene yazarım anladın mı dandana yapma banlatma beni burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...