- 119
- 264
- 63
Ben burda kimseden bir menfaat beklemiyorum . destek olduğum insanlarda oluyo. kaybedince dalga geçenlerde . Kimseyi kırmıyorum ama böyle ergenleri herkes bilsin diye paylaştım
İzlerken dedim biri oynamıştır kesin diye. Hayırlı olsun. Koç fark oldu diye çıkarmayınca belliydi yapacağıTriple double'ı an itibari ile yaptı saolsun
Tm devam ettEderim moruk
lan oglum roll istenmiş sadece ama ben hayatımda gördügüm en teneke insansın ben buraaya senin gibi 30 kupon paylassam en az 50 kişiye destek olurum doblocu maxAynen kanka
Tamam ederimTm devam ett
100 tane kazancı paylasıp 1 tane dagıtım yapmazsan paylasma kardes o ben biile olsam anladın mıAdama yüklenmeyecen o zaman sende kazansan sende paylaşırsın
neyee güldün orda ne var mesela sansını zorlama istersenpuahahahahahaha
Sınırda yaptı zatenİzlerken dedim biri oynamıştır kesin diye. Hayırlı olsun. Koç fark oldu diye çıkarmayınca belliydi yapacağı
kardeş burnundan baskasını görmüyorsundur bos teneke calmaBen burda kimseden bir menfaat beklemiyorum . destek olduğum insanlarda oluyo. kaybedince dalga geçenlerde . Kimseyi kırmıyorum ama böyle ergenleri herkes bilsin diye paylaştım
Son per başı sadece asist yapmaya başlayınca triple double zorladığı belli oldu zaten. 10. Asisti yapınca daha asist yapmaya çalışmadı. 12 lazım olsa onu da yapardıSınırda yaptı zaten
Tmm bana rolling sponsor olirsan haklilik payini anlamis olurum bunun disinda kimseye ödül verdigine inanmayizBen burda kimseden bir menfaat beklemiyorum . destek olduğum insanlarda oluyo. kaybedince dalga geçenlerde . Kimseyi kırmıyorum ama böyle ergenleri herkes bilsin diye paylaştım
Tamam 10 binini dağıt şimdi seri ol biraz.Triple double'ı an itibari ile yaptı saolsun
bu adam yolda yürürken ellerine kelepce vurmustur cebine gitmesin diye 10 k diyorsun hahahahTamam 10 binini dağıt şimdi seri ol biraz.
Yapmazsa yapmaz kardeşim sende kazan yapma alla alla yapmak zorundamı bende kazanç sağlasam paylaşırım dağıtım yapmam zorundamıyım değilim100 tane kazancı paylasıp 1 tane dagıtım yapmazsan paylasma kardes o ben biile olsam anladın mı
Zorluyorum var say kardeşneyee güldün orda ne var mesela sansını zorlama istersen
bilader günde 50 kupon paylas bende sana bizene yazarım anladın mı dandana yapma banlatma beni burdaYapmazsa yapmaz kardeşim sende kazan yapma alla alla yapmak zorundamı bende kazanç sağlasam paylaşırım dağıtım yapmam zorundamıyım değilim