Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Maxplack | Antetekoumpo Zararımızı Çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
7300
Kupon Oranı
6.80

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
bilader günde 50 kupon paylas bende sana bizene yazarım anladın mı dandana yapma banlatma beni burda
La aslan parçası 50 kupon paylaşırım seni kaale almam yazdıklarını bile öylece kendince konuşursun dandana yapmaymış bebeye bak hele 😂

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Hem adama bize ne diyorlar hem rolling için özelden para istiyorlar falan. Yüzsüzlük. Adam zaten yapıyorum ara ara yardım diyor. Sanki hayır kurumu burası
Boşver kanka işte hem burda laf ediyor hem özelden rol parası istiyor pauahahhshshsh

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
1,624
113
Olm adam banane diyip özelden para istiyorsun. Yaptığın şeyin yanlış olduğunu kabul et ve sus. Başka bişey yapmana gerek yok
hem anlama kapasiten yok hemde okudugunu anlama kapasiten yok beyin seviyen yetersiz görünmezsin benim icin suan

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,234
8,284
113
vay arkadaş ne boş muhabbetler dönmüş ya olabilir adam kendini ispatlamak istemiş hepimizin başına geliyor paylaşma gereği duyuyoruz kendini tatmin ediyor yani başarısı ile gurur duyuyor

kimseyede beş kuruş vermek zorunda değil

bende 10 oran falan yakalayınca hoşuma gidiyor arkadaşlara gönderiyorum tebrik edin geçin zor mu yani

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Bide adam istemiş olabilir bu kumardir bazen oluyor bazen olmuyor bende özelden istemisimdir ama bunu böyle deşifre etmenin anlamı yok ve karektersizlik bir durum

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,079
17,807
113
Ya burda paylasmiyacak nispetmis gibi yada yaplasiyorsada bir kaç arkadaşı sevindirecek bu kadar basit olay böyle bencil davranmanın anlamı yok
Ben sanmıyorum arkadaş bence bir kaç kişiye göz hakkı olarak ulaşır. Zararı kurtarmış sonuç olarak

Babaloo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
364
63
Kardeş sen çekiliş yapmıyon neden nispet yapar gibi konu açıyon bizene senin kuponundan gösteriş yapma yarın 0 olursun…

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kardeş sen çekiliş yapmıyon neden nispet yapar gibi konu açıyon bizene senin kuponundan gösteriş yapma yarın 0 olursun…
Adam dün kupon paylaşmış büyük ihtimalle ve o kupon kaybetmiş anladığım kadarıyla ve kaybeden kuponu yla dalga geçen olmuş konuşmasına göre bu arkadaşta dalga geçenlere bir nevi kapak olsun diye zararı 7 oranla çıkardım demiş 🤣 adama sallamalık bişey yok kimler dalga geçtiyse göt etmiştir herkes her konuyu açmakta özgürdür

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Dostum yuksek miktarlari bize gore tabi yuksek oranlara basiyosun takip ettigim kadariyla bu sekilde yakındır bizim gibi donauz kalman yapma yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...