- 80,244
- 53,079
- 113
Niye ki dost boyle kuponlara kucuk kucuk bas bence zararli cikmazsinaraba değil ama bir süre ara veririm
Niye ki dost boyle kuponlara kucuk kucuk bas bence zararli cikmazsinaraba değil ama bir süre ara veririm
70 80 dk arası 1 gol atar chealse knk inşallahEn güzelini yapmış olursun manu maçını bıraktım senin için chelsea izliyorum bol şansın olsun gelmezse çok kırıcı olur burdan
Olsun,,ben ölüsü bile yeter diyorum şahsi kanaatim,,bekleyelim görelim,,Oyle de kasmiyorlar pek
kafa olarak uzaklaşmak istiyorum, başka alanlara yönelmek için vakit yaratmak, tabii önce gelmesi lazımNiye ki dost boyle kuponlara kucuk kucuk bas bence zararli cikmazsin
Az sonra,,es geçmez chelsa,,1-0 ismine bile yakışmıyor,,Bekletme hadi
Gelir dost,,yüksek ihtimal,,sonrası sonra,,hayırlı sıkafa olarak uzaklaşmak istiyorum, başka alanlara yönelmek için vakit yaratmak, tabii önce gelmesi lazım
Chelsea manu gram sevmem ama atması lazım yazık olucak güzelim kupona stres yaptirmasin artık70 80 dk arası 1 gol atar chealse knk inşallah
chelsea atar inşallah bol şanslar dostumkafa olarak uzaklaşmak istiyorum, başka alanlara yönelmek için vakit yaratmak, tabii önce gelmesi lazım
Yapabilirsen büyük iş başarmış olursun umarım olur istediklerinkafa olarak uzaklaşmak istiyorum, başka alanlara yönelmek için vakit yaratmak, tabii önce gelmesi lazım
Aynen,,Ama daha çook var ya,,chelsa dan umut kesilir miChelsea manu gram sevmem ama atması lazım yazık olucak güzelim kupona stres yaptirmasin artık
Koy takımına karşı oynuyor bi zahmet milyar değerin var atsinlafAynen,,Ama daha çook var ya,,chelsa dan umut kesilir mi
Hükümsüzz halenn,,chelsa deyiz dost,,,Totthenam 2 oldu bu arada
4.5 alt kanka kuponTot 3 lazim
Sorma ya,,şimdiye enaz 3 olmalıydı,,neyse biz temiz bir 2 yede razıyızKoy takımına karşı oynuyor bi zahmet milyar değerin var atsinlaf
Razıyız 80 e kadar gelsinSorma ya,,şimdiye enaz 3 olmalıydı,,neyse biz temiz bir 2 yede razıyız