Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Masterpiece | 25 Oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
Bilbao türü zorlayacak bugün bu kupon gelir betis maci belki sıkıntılı geçebilir ama benim bugünkü sürprizim bilbao 2/2 gene de biseyin garantisi yok kupon bozma iyi Bi miktarsa bozmayı düşünebilirsin ama kupon iyi para birakcaksa bence maçların ilkyarisina kadar bekle

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
2,154
113
tek maç oynasam bilbao 2 ve üst oynarım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,485
17,405
113
25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
Bol şans dost chelsea ye kalmış gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...