- 1,564
- 478
- 83
Bolsans
Bilbao türü zorlayacak bugün bu kupon gelir betis maci belki sıkıntılı geçebilir ama benim bugünkü sürprizim bilbao 2/2 gene de biseyin garantisi yok kupon bozma iyi Bi miktarsa bozmayı düşünebilirsin ama kupon iyi para birakcaksa bence maçların ilkyarisina kadar bekle25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
En iyisi dakika 30 a kadar bekle. Baktın gol olmuyor bozarsineyvallah teşekkür ederim fikirlerini paylaşanlar için, daha yazan olursa yine bakacağım daha saatler var maçların başlamasına biraz düşünelim
Bol şans dost chelsea ye kalmış gibi25 oranlık kuponumda bu son 4 maça kaldım. kuponu yaparken bütün maçlar içime sinmişti fakat, şuan nedense bilbao maçı için kuşkuya düştüm gol atabilir mi diye. En golcü 3 oyuncusunu kadroya almamışlar turu kafalarında bitirmişler tamamen, yedek çıkabilirler. Sizce kuponu bozdurayım mı, bastığım miktarın 7-8 katı kadar bozdurma veriyor. Eğer bozdurmayıp beklersem kazandığım takdirde dağıtım yapmayı düşünürüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 781319
Dün gecede konuştuk,,bozulmaz diye,,Betis de won
Cehellsaa golllevet 2 maç kaldı kuponda şuanki oranları bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 781730
Attı güzel oldubozmadım ancak chelsea güven vermiyor şuan için
Bilbao yedek çıkmış yinede attı.chelsea 16 yaşındaki çocuğu almış kadroya keşke yenilselerevet 2 maç kaldı kuponda şuanki oranları bu şekilde
Gelecek sakinnbozmadım ancak chelsea güven vermiyor şuan için
Tot iyi gidiyorevet 2 maç kaldı kuponda şuanki oranları bu şekilde