Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling masoud26 | Kasa ~ Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,210
12,014
113
Yok arkadaş sıkıntılı dost bunu kendide söylüyor zaten. Kendi kendine hallere girmiş haberimiz de yok neyden dolayı. Neyse herkesin işi gücü rastgelsin
Valla bilmiyorum kardom aranızdaki muhabbeti. İkinizin de kötü bir yanını görmedim o yüzden hakkınızda kötü bişey diyemem. Allah herkesin kalbine göre versin.
[/QUOTE]
Evet son konuma baktım dost sen haklısın kupon lose olmaya yakın yazmışsin zaten 4 sayfada konu kapanmış görmemişim muhtemelen, yoksa asla yaptığım bir hareket değildir bu, hakkını helal et

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,828
11,771
113
seni de yoksaymisim. ya zamaninda yapmadigim bi sey hakkinda yorum yapmissindir ya da konunda olmama istememissindir. ben pek fazla cevap vermem. benjmle alakalk kotu yorum veya alintilama yapani direk yoksay geçerim. snnde sponsor oldugun veya kendi acitigin roollerde bol sans bile dinlemedim butun acitigi rooleri kontrol edebilirsin.
ben konu basinda herkes takip edebilir diyorum
Beni de yok mu sayisen ağammm

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,479
12,415
113
@Barrios onu bunu boşver amq 5 gün oldu para koyamadın mı para bul hemen 5 adım roll başaracam zengin edicem seni ahahhahah 🤣🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,794
6,531
113
Valla bilmiyorum kardom aranızdaki muhabbeti. İkinizin de kötü bir yanını görmedim o yüzden hakkınızda kötü bişey diyemem. Allah herkesin kalbine göre versin.
Evet son konuma baktım dost sen haklısın kupon lose olmaya yakın yazmışsin zaten 4 sayfada konu kapanmış görmemişim muhtemelen, yoksa asla yaptığım bir hareket değildir bu, hakkını helal et
[/QUOTE]
Estağfurullah kardom dediğim gibi art niyet olmadığını biliyorum, ki zaten neden olsun, sorun yok o yüzden insanlık hali, helali hoş olsun.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,828
11,771
113
@masoud26 benden de kıl kapmis misin söyle bilek fakir ama gururlu bi garibanım söyle de aglayarak çıkam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...