Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling masoud26 | Kasa ~ Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,694
22,086
113
yaaa erhan bak isine .
konuya gelip alintilayan sensin
anlatamiyorum herhalde zamaninda bi tatsizlik olmus ki seni yoksay misim
Tm yoksay sikinti yok ama benim yapmadigim şeyleri soyleme lutfen ben adam gambazlamam bunu bil yoksay beni eyw

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
dost beni ilgilendirmez ama bence durman lazım baya kayıbın oldu bugun :( aslında aksam guzel maçlar vardı bazen olmadımı olmuyor herşey tersine geliyor
arada topluyorum dostum yoksa bu sekilde acilmaz . biraz dinlenip geceye yine toplarım.gercekten bugun olmadi ne hikmetse .tek veya iki adima dusurcem acitigimda

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
yaaa bilader sen iyisin ben kotuyum selametle diyorum
Dost meselenize karismak gibi olmasın ama seninde yanlış olduğun durum var. Gündüz 2 defa konuna gelip bol şans diledim. Herkese ısrarla tepkime verdin beni görmezden geldin. Konuya da yok saydıklarım gelmesin yazmışsin, hoş doğal hakkındir lakin açıkça gelmesini istemediğin kişileri belirtsen daha iyi olur, ben Kendi konumda öyle yapıyorum şahsen. Tekrardan geçmiş olsun bu arada

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,311
5,215
113
arada topluyorum dostum yoksa bu sekilde acilmaz . biraz dinlenip geceye yine toplarım.gercekten bugun olmadi ne hikmetse .tek veya iki adima dusurcem acitigimda
dost güzel avrupa maçları başladı sakin oyna tek adım yada 2 adım şekilde daha mantıklı olur umarım dediğin gibi toparlanırsın dost

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,817
6,563
113
Dost meselenize karismak gibi olmasın ama seninde yanlış olduğun durum var. Gündüz 2 defa konuna gelip bol şans diledim. Herkese ısrarla tepkime verdin beni görmezden geldin. Konuya da yok saydıklarım gelmesin yazmışsin, hoş doğal hakkındir lakin açıkça gelmesini istemediğin kişileri belirtsen daha iyi olur, ben Kendi konumda öyle yapıyorum şahsen. Tekrardan geçmiş olsun bu arada
Bence bazen gözden de kaçabiliyor dostum. Mesela ben de senin konuna geldim freebet almıştın bu freebeti hangi siteden aldın dedim cevap vermedin. Aslında konun da tenhaydı. Benim yorumumu atlayıp altındakilere cevap verdin.Nedenini anlayamadım. Sonra farklı konuda yorum yazdın dedim herhalde o zaman görmemişti. Olabilir yani.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
Bence bazen gözden de kaçabiliyor dostum. Mesela ben de senin konuna geldim freebet almıştın bu freebeti hangi siteden aldın dedim cevap vermedin. Aslında konun da tenhaydı. Benim yorumumu atlayıp altındakilere cevap verdin.Nedenini anlayamadım. Sonra farklı konuda yorum yazdın dedim herhalde o zaman görmemişti. Olabilir yani.
Mümkün değil kasıtlı olarak yapmadım hatta çok iyi hatırlıyorum dost milos diye cevap verdim ama soruyu soran senmisin ondan emin değilim. Şimdi tekrar kontrol edeceğim valla öyle söyledin içime dert olur

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
seni de yoksaymisim. ya zamaninda yapmadigim bi sey hakkinda yorum yapmissindir ya da konunda olmama istememissindir. ben pek fazla cevap vermem. benjmle alakalk kotu yorum veya alintilama yapani direk yoksay geçerim. snnde sponsor oldugun veya kendi acitigin roollerde bol sans bile dinlemedim butun acitigi rooleri kontrol edebilirsin.
ben konu basinda herkes takip edebilir diyorum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
seni de yoksaymisim. ya zamaninda yapmadigim bi sey hakkinda yorum yapmissindir ya da konunda olmama istememissindir. ben pek fazla vermem. benjmle alakalk kotu yorum veya alintilama yapani direk yoksay geçerim. snnde sponsor oldugun veya kendi acitigin roollerde bol sans bile dinlemedim butun acitigi rooleri kontrol edebilirsin.
ben konu basinda herkes takip edebilir diyorum
Elbette ki yoksayablirsin muhtemel benim bilmedigim bir yaran var benimle ilgili, hoş ben sana bisey yapmadim ama bu direk bu zihniyette olduğunu farkettim ve eğer yapmışsamda malesef bu durumda hakettmişsin. Selamatle

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,817
6,563
113
Mümkün değil kasıtlı olarak yapmadım hatta çok iyi hatırlıyorum dost milos diye cevap verdim ama soruyu soran senmisin ondan emin değilim. Şimdi tekrar kontrol edeceğim valla öyle söyledin içime dert olur
2.5 k ya 2.5 k almıştın kardo. Yok zaten kötü bişey yaşamadığımız için aklımdan kötü bişey geçmedi. Ama işte konun da tenhaydı. Görebilirdin altımdakini beğendin bana dönmedin belki de yazdın iletildi sandın iletilmedi her şey olabilir. Yani gözden kaçmıştır belki ona örnek vermek istemiştim arkadaşa yazdığına. Sorun yok 🙋‍♂️

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
QUOTE="Barrios, post: 8694056, member: 36086"]
2.5 k ya 2.5 k almıştın kardo. Yok zaten kötü bişey yaşamadığımız için aklımdan kötü bişey geçmedi. Ama işte konun da tenhaydı. Görebilirdin altımdakini beğendin bana dönmedin belki de yazdın iletildi sandın iletilmedi her şey olabilir. Yani gözden kaçmıştır belki ona örnek vermek istemiştim arkadaşa yazdığına. Sorun yok 🙋‍♂️
[/QUOTE]
Yok arkadaş sıkıntılı dost bunu kendide söylüyor zaten. Kendi kendine hallere girmiş haberimiz de yok neyden dolayı. Neyse herkesin işi gücü rastgelsin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,817
6,563
113
Yok arkadaş sıkıntılı dost bunu kendide söylüyor zaten. Kendi kendine hallere girmiş haberimiz de yok neyden dolayı. Neyse herkesin işi gücü rastgelsin
[/QUOTE]
Valla bilmiyorum kardom aranızdaki muhabbeti. İkinizin de kötü bir yanını görmedim o yüzden hakkınızda kötü bişey diyemem. Allah herkesin kalbine göre versin.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,593
12,434
113
Ulan 2,5-2,5 görünce aha dedim bir yerden para buldu sanırım hemen çökeyim ahahashsjs üzdü 😅😅😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...