- 23,892
- 22,276
- 113
@Shellac modum bu arkadaşlar arasından 3 kişi çekilis yapma şansın var mıdır .
Gardasimiz uygun görürse 4 kişi 250 olacağına 7 kişi 200 olsun herkes nasiplensin tabi uygun görülürse
Bende vardim kral
Hacim çekiliş olduktan sonra IBAN gönderir misin yazıyorum sana dlsen dağıtımı yapar misin rica etsem
Ben shelac in Multisiyim çekiyorum hemencecik@Shellac modum bu arkadaşlar arasından 3 kişi çekilis yapma şansın var mıdır .
Matematik terkGardasimiz uygun görürse 4 kişi 250 olacağına 7 kişi 200 olsun herkes nasiplensin tabi uygun görülürse
Ben görmemişem nick mi değiştin roll esnasındaBende vardim kral
Yapar Marley iyi dağıtıcıHacim çekiliş olduktan sonra IBAN gönderir misin yazıyorum sana dlsen dağıtımı yapar misin rica etsem
Neden kardeşimMatematik terk
X@Shellac modum bu arkadaşlar arasından 3 kişi çekilis yapma şansın var mıdır .
Yaparız kankaHacim çekiliş olduktan sonra IBAN gönderir misin yazıyorum sana dlsen dağıtımı yapar misin rica etsem
Adima falan atma kardes kazanmissin cek parano git keyfine bak.kimi secersen bahtina artik hic riske etme parani,burdakilere 100er k atsan 100erk faha isterler ama kendileri 1 gun 1 kisiye 10 lira atmazlarMarley bı yazsın da dost
Yok kral değişmedim ayniBen görmemişem nick mi değiştin roll esnasında
400 ü cepten verecekmişMatematik terk
Kanka 4 kişi 250 1000 yapıyor 7 kişi 200 1400 yapıyor nasıl neden yav 😂Neden kardeşim
Shellac in işi var herhalde senle beraber 8 kişi 200 er yapalım senle beraberYaparız kanka
Bol şans dost.Birazdan başlıyorum .takip eden üç arkadaşa ulasirim
Mod bu konulara karismaz bro kendin sec gonder diyecek@Shellac modum bu arkadaşlar arasından 3 kişi çekilis yapma şansın var mıdır .