AdamsinnShellac in işi var herhalde senle beraber 8 kişi 200 er yapalım senle beraber
Mod bu konulara karismaz bro kendin sec gonder diyecek
Aynen dost kendin 3 kişi yaz bana at@Shellac modum bu arkadaşlar arasından 3 kişi çekilis yapma şansın var mıdır .
400 de işte dostumuz uygun görürse versin dedik 4 kişi faydalanacagina herkes faydalansın kimsenin gönlü kalmasın dedik de işte sen anlayamadın dostumKanka 4 kişi 250 1000 yapıyor 7 kişi 200 1400 yapıyor nasıl neden yav 😂
İşte bu adamShellac in işi var herhalde senle beraber 8 kişi 200 er yapalım senle beraber
Dm at bana kankaShellac in işi var herhalde senle beraber 8 kişi 200 er yapalım senle beraber
Münasip bencedeShellac in işi var herhalde senle beraber 8 kişi 200 er yapalım senle beraber
Haklısın kralda görünce geldim sen hak verMaçın bitimine 2.30 kalan yani 10 sayı varken gelmişsin. Millet 125 mesaj atmış. Sence seni almam hak olur mu. Böyle 3-4 kişiyi daha alırızEkli dosyayı görüntüle 817866
Bende vardim ama
YazdimDm at bana kanka
Maça 4 dk kala burdaydmYazdim
Kasa 500 demişsin tek adımda nasıl 1600 dağıtım oluyor orasını anlamadım ama yine de Kesene bereket@Shellac çekilişe gerek kalmadı modum
Marleye yazicaktim hacim yanlış etiket yaptım k. Bakma lutfenOlur tabiki yaparım sorun yok
Güzel kardeşim 4 kişi 250 olacağına 5 kişi 200 olsun dersin sen 7 kişi 200 dedin o söylemin raconu o ondan takıldık sana alınma hemen bol şans.400 de işte dostumuz uygun görürse versin dedik 4 kişi faydalanacagina herkes faydalansın kimsenin gönlü kalmasın dedik de işte sen anlayamadın dostum
Hiç sorun yok dostum farkettimMarleye yazicaktim hacim yanlış etiket yaptım k. Bakma lutfen
Mod düzenlerken 500 yazmış ben miktar belitmedimKasa 500 demişsin tek adımda nasıl 1600 dağıtım oluyor orasını anlamadım ama yine de Kesene bereket
Gardaşım ben alınmadım sorun yok 400 orada dostumuz uygun görürse olur dedim bol şansın olsun senindeGüzel kardeşim 4 kişi 250 olacağına 5 kişi 200 olsun dersin sen 7 kişi 200 dedin o söylemin raconu ondan takıldık sana alınma hemen bol şans.