- 50,498
- 23,759
- 113
Gelsin 2
Sen seç dost istersen2 adıma gerek yok takip edenlere 4 kişi çekiliş yapayım 250 şer atalım
Kesenee bereket2 adıma gerek yok takip edenlere 4 kişi çekiliş yapayım 250 şer atalım
Sen nasıl uygun görürsen dostum şansın bol olsun inşallah2 adıma gerek yok takip edenlere 4 kişi çekiliş yapayım 250 şer atalım
Dost ben takip edenleri sana yazayım 6-7 kişi aralarından seç@Marley15 hacim takip edenlerden sen dahil liste çıkarır misiniz .
Teşekürler arkadaşlar tek adım yeterlidir
4 kisi
Kafana göre saçla2 adıma gerek yok takip edenlere 4 kişi çekiliş yapayım 250 şer atalım
Adamm2 adıma gerek yok takip edenlere 4 kişi çekiliş yapayım 250 şer atalım
Zaten 6 veya 7 kişi gördüm sen onları etiket yapıp yazar misinDost ben takip edenleri sana yazayım 6-7 kişi aralarından seç
Aynen 6 7 kisi var sen nasıl dersen dost ama bnce çekiliş yap sonra onu seçtin beni neden secmedin o kdr takip ettik ben niye yokum muhabbeti okuyor bnce ama karar senin yine deZaten 6 veya 7 kişi gördüm sen onları etiket yapıp yazar misin
Sen çekiliş yapma ban yersin adminler yapıyormuşZaten 6 veya 7 kişi gördüm sen onları etiket yapıp yazar misin
Aynen öyle hak geçmesin bir tane daha acicam zatenAynen 6 7 kisi var sen nasıl dersen dost ama bnce çekiliş yap sonra onu seçtin beni neden secmedin o kdr takip ettik ben niye yokum muhabbeti okuyor bnce ama karar senin yine de
Bekliyoruz onudaAynen öyle hak geçmesin bir tane daha acicam zaten
Marley bı yazsın da dostSen çekiliş yapma ban yersin adminler yapıyormuş
Ben puahhahaDost ben takip edenleri sana yazayım 6-7 kişi aralarından seç
😄😄Ben puahhaha
Sen seç yada birkaç adım daha git herkese ödül at 🐎Marley bı yazsın da dost