- 12,636
- 9,489
- 113
Ben bu işi biliyorum 
Osimen yoksa sıkıntıadım 2
Kanka ben biliyordum geleceğini de heyecan olsun diye çaktırmadımBen bu işi biliyorum![]()
BJK bile yattı gsye uzakta aramamak lazım GS ilk yarı 2 sallar maç 3.0 3.1 biterNe şikesi dostum gsnin kadroya baktın mı 😂😂
Diyorum ya kadroya bakmadan oynamış singo yok davinson yok. Galatasaray zorlanırOsimen yoksa sıkıntı
zor maç ama gs bir şekilde bir tane atacaktır ilk yarı diye düşündüm.adım 2
Zor değilzor maç ama gs bir şekilde bir tane atacaktır ilk yarı diye düşündüm.
kadroya baktım. bence bu kadro da leroy bir şeyler yapıp golatacak veya attıracktırDiyorum ya kadroya bakmadan oynamış singo yok davinson yok. Galatasaray zorlanır
Taraftar olarak konuşuyorsun dost bu maç zor gs için kadroya baktım. Ayrıca bjk yatmadı gs eksikken bile bjkyi yatırdı 😂😂BJK bile yattı gsye uzakta aramamak lazım GS ilk yarı 2 sallar maç 3.0 3.1 biter
Tamam dost haklısında başakşehirde boru değil ki. Bilemedim umarım kazanır ama gs için zor maç bencekadroya baktım. bence bu kadro da leroy bir şeyler yapıp golatacak veya attıracktır
Bi sesleneyim dedim balımBuyur canım
zor olduğunu bende biliyorum ama gs atacak inanıyorum.Taraftar olarak konuşuyorsun dost bu maç zor gs için kadroya baktım. Ayrıca bjk yatmadı gs eksikken bile bjkyi yatırdı 😂😂
Umarım dost icardim göbüşüyle bile atarzor olduğunu bende biliyorum ama gs atacak inanıyorum.