- 4,398
- 1,121
- 113
Geçmiş olsun o kadar gelecekteki bütün kuponların için başarılar dilendi forum kültürü sebebiyle ama olmadı demekki 🤣Hee banada bastılar az önce 1.5 K bastık kaybettik
Geçmiş olsun o kadar gelecekteki bütün kuponların için başarılar dilendi forum kültürü sebebiyle ama olmadı demekki 🤣Hee banada bastılar az önce 1.5 K bastık kaybettik
Hahahahha ulan ne adamsınız ya@kedicik gel la burdada ciğer var sen seversin başkasının evindeki ciğeri yemeyi
Yüzde yüz buadım 2
Rastgeleadım 2
GS atamazsa şikediradım 2
Cimbom gol gol diyoruzadım 2
Kadroya bakmadan oynadın demi kesin öyle 😂adım 2
Rastgeleadım 2
Puahahah 😂Geçmiş olsun o kadar gelecekteki bütün kuponların için başarılar dilendi forum kültürü sebebiyle ama olmadı demekki 🤣
Ben öldürmemistim seni kötü düşünme bir kaç kırık olur sadece300 lira için canından oldu 😅
Sn 30 da geliyordu direkten döndü @mason55adım 2
Ne şikesi dostum gsnin kadroya baktın mı 😂😂GS atamazsa şikedir
Nasıl yaniarkadaşlar şaka bir yana @kedicik denen adama dikkat edin bunlar 7 8 arkadaş milleti dolandırma derdindeler ayık olun.
Kimler dost söylede ayağımızı denk alalım ne yapıyorlararkadaşlar şaka bir yana @kedicik denen adama dikkat edin bunlar 7 8 arkadaş milleti dolandırma derdindeler ayık olun.
Adnan Oktar gidince yollarını böyle mi bulmaya çalışıyorlar acaba 😀arkadaşlar şaka bir yana @kedicik denen adama dikkat edin bunlar 7 8 arkadaş milleti dolandırma derdindeler ayık olun.