http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Masak (Bankalar Birliği)

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
809
113
5 sene önce cezza yemistim odehedim birşey olur mu?

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,493
729
113
Zaten MASAK işi bu Yen’ü değilki 😂😂

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,310
41,214
113
Aynen kral birgun karakoldan ifadeye çağırdıları zaman konu açarsın biz tecrübeli olarak yardımcı oluruz. Sürecin nasil ilerlediğini falan
Çağırdılar gittim ifade verdim iş Bankası hesabım kumar oynuyor diye kapatıldı 22000 para cezası ödedim olacak bunlar dost oluyor da nebyapalim oynamayalim mi ?

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,379
3,280
113
Bizim hükümet ne ayak yasadisi diyorsun millipiyango kapatilsin öncelik olarak amaciniz milleti süründürmek zaten reziller

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,103
3,935
113
site hediye ediyorsa seni tehdit eden kim o zaman ? siteye söylemedin mi bu durumu ? hesabına 1 tl gönderip açıklama da uygunsuz şeyler yazıyorsa sıkıntı yani
Hesabını kiraya veren kişi ben şikayet edince siteye kesti yazmayı zaten.
Sitede özür diledi bu durum için.

mac151

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
125
43
Hesabını kiraya veren kişi ben şikayet edince siteye kesti yazmayı zaten.
Sitede özür diledi bu durum için.
betsmove sene 2017 falan 1500 lira para yolladıydı para blokeli geldi 1 hafta 10 gün uğrastım bloke acılmadı bir daha yolladılar 4 sene dolduğu anda bloke kalktı ozaman kadar da 1500 lira 150 lira oldu orası ayrı konu

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
820
561
93
Dün ben de başlık açmıştım.

Yeni yasa çıktıktan sonra şahsen ben oynamayı keseceğim .

İçeri bile alırlar, derdini anlatıp çıkana kadar hayatın mahvolur.

Millet kendini kurtarmak için itirafçı (iftiracı) olur, atar suçu sana, uğraş uğraşabilirsen.

Bu defa gerçekten hafife alınacak bir durum değil. Birkaç ay sonra çok farklı şeyler konuşuyor olabiliriz.

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
613
289
63
Yapsınlar bakalım bunlara hiç gerek yok bizim yasal deneen g@vat sitelere slotu getirsinler insan gibi adaletli olsunlar bizde Türkiye sitelerinden oynayalım Ha yok Aslanla eşek hikayesi gibi aynı sistem devam edip boynunuzu bile çevirmeyin derse ksurbakmasinlar eğer ki oynarsa tüm kainat sevsin beni madem yasaksa o zaman komple bilyoner sayısal vsvvs hepsini kaldirsinlar komple yasaklasinlar

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,983
5,419
113
Geçen 11 tane site elamani yakalandi hesaplarinda 2 milyar var paraya bakın 2 milyar 😁

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,103
3,935
113
Çekimin havale miydi dost? Burası çok önemli iki taraf için de
Evet havaleydi,ama bana para cüzdandan geldi para paratim gibi klon ödeme kuruls.
2 kere geldi 55k,55k öğlende bilmediğim bi isim IBAN 1 TL atıp parayı at diye tehdit etmeye başladı.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
998
113
Evet havaleydi,ama bana para cüzdandan geldi para paratim gibi klon ödeme kuruls.
2 kere geldi 55k,55k öğlende bilmediğim bi isim IBAN 1 TL atıp parayı at diye tehdit etmeye başladı.
anladım dost umarım o 1 tl ğara atarak tehdit mesajları bankaya takılmaz. aynısını şahit oldum