- 2,930
- 809
- 113
5 sene önce cezza yemistim odehedim birşey olur mu?
5 senedir bir sey olmadiysa daha da olmaz kral5 sene önce cezza yemistim odehedim birşey olur mu?
dün bu haberden sonra parolapara hesabım kapatılmıştı şimdi de papel hesabım kapatıldı ceza falan gelmese bari. ikisinde de bu ay 200k giriş çıkış vardıMerhaba dostlar bugün yayımlanan bir haberi sizlerle paylaşmak istedim. Eli kulağında dikkat edelim.Ekli dosyayı görüntüle 849890Ekli dosyayı görüntüle 849891
Vergi borcu olarak duruyor hala 8 bin lira ama kapatıp geçeyim artık5 senedir bir sey olmadiysa daha da olmaz kral
Çağırdılar gittim ifade verdim iş Bankası hesabım kumar oynuyor diye kapatıldı 22000 para cezası ödedim olacak bunlar dost oluyor da nebyapalim oynamayalim mi ?Aynen kral birgun karakoldan ifadeye çağırdıları zaman konu açarsın biz tecrübeli olarak yardımcı oluruz. Sürecin nasil ilerlediğini falan
Hesabını kiraya veren kişi ben şikayet edince siteye kesti yazmayı zaten.site hediye ediyorsa seni tehdit eden kim o zaman ? siteye söylemedin mi bu durumu ? hesabına 1 tl gönderip açıklama da uygunsuz şeyler yazıyorsa sıkıntı yani
betsmove sene 2017 falan 1500 lira para yolladıydı para blokeli geldi 1 hafta 10 gün uğrastım bloke acılmadı bir daha yolladılar 4 sene dolduğu anda bloke kalktı ozaman kadar da 1500 lira 150 lira oldu orası ayrı konuHesabını kiraya veren kişi ben şikayet edince siteye kesti yazmayı zaten.
Sitede özür diledi bu durum için.
Mehmet Şimşek anneni su...Merhaba dostlar bugün yayımlanan bir haberi sizlerle paylaşmak istedim. Eli kulağında dikkat edelim.Ekli dosyayı görüntüle 849890Ekli dosyayı görüntüle 849891
abi paraları hemen çekSuan yapabilirler mi yoksa karar asamasinda mi
ÇOK ŞEY SÖYLERDİM DE 4 AY CEZASINI YATTIM SÖYLEYEMİYOM...Selamun Aleyküm Ekli dosyayı görüntüle 850122
Çekimin havale miydi dost? Burası çok önemli iki taraf için deHesabını kiraya veren kişi ben şikayet edince siteye kesti yazmayı zaten.
Sitede özür diledi bu durum için.
son günler son kazançlarSelamun Aleyküm Ekli dosyayı görüntüle 850122
Evet havaleydi,ama bana para cüzdandan geldi para paratim gibi klon ödeme kuruls.Çekimin havale miydi dost? Burası çok önemli iki taraf için de
anladım dost umarım o 1 tl ğara atarak tehdit mesajları bankaya takılmaz. aynısını şahit oldumEvet havaleydi,ama bana para cüzdandan geldi para paratim gibi klon ödeme kuruls.
2 kere geldi 55k,55k öğlende bilmediğim bi isim IBAN 1 TL atıp parayı at diye tehdit etmeye başladı.