- 3,489
- 1,384
- 113
Eyvallah kral@netherlands bu dostumuzu da alalım. Gözden kaçmış
Eyvallah kral@netherlands bu dostumuzu da alalım. Gözden kaçmış
@Lazy61 buda bizim leydi reis gözden kaçmış olabilirDirek iban bilgisini yaz kardo
Kişi başı 260 ar atalım
Tamamdır dostEyvallah kral
Bu listedekiler @netherlands a tek tek dm atsın. Grup kurunca iban atılmıyorAktas25
Kashima
Yemenn0609
Doncaster
Error68
aSiRuH06
Azadi6321
Danger38
Wolverine999
@Lazy61
@Marley15 takip edenler bu sekilde dost toplam 9 kisi
Buralar kötü ben hala kamptayiz daha oturum vermediler inanki Türkiye çok güzel buralar pis insanlık yok habile calisacan başka bir yok bir güzel yanı hayat ucuz paranin kıymeti var burda o kadar başkada bir şeye yaramıyor Türkiye'yi cocuklarimi özledimValla en güzeli ya Almanya hayalimdir.
Bu listedekiler @netherlands a tek tek dm atsın. Grup kurunca iban atılmıyor
Dm kapalıBu listedekiler @netherlands a tek tek dm atsın. Grup kurunca iban atılmıyor
İlk başta zorlanirsin kolay değil. 5sene geçsin düz ei kur bak o zaman nasıl rahatliyorsunBuralar kötü ben hala kamptayiz daha oturum vermediler inanki Türkiye çok güzel buralar pis insanlık yok habile calisacan başka bir yok bir güzel yanı hayat ucuz paranin kıymeti var burda o kadar başkada bir şeye yaramıyor Türkiye'yi cocuklarimi özledim
Vala isinmadim buraya dost sevmedim bakalım herşeyin hayırlısıİlk başta zorlanirsin kolay değil. 5sene geçsin düz ei kur bak o zaman nasıl rahatliyorsun