- 33,080
- 17,808
- 113
Seversin sever zamanla. İnsanları tuhaf gelir biraz ama en azından kaygı yokVala isinmadim buraya dost sevmedim bakalım herşeyin hayırlısı
Seversin sever zamanla. İnsanları tuhaf gelir biraz ama en azından kaygı yokVala isinmadim buraya dost sevmedim bakalım herşeyin hayırlısı
Nerdekazancın daim olsun reıs bizede bi ufak dm düşmezmi![]()
herkeze dm attim iban isim gondermeyen kalmasin dostlar yolluyorum odulleri
olmaz heralde
Kaygım çok vala Allah sonumuzu iyi etsinSeversin sever zamanla. İnsanları tuhaf gelir biraz ama en azından kaygı yok
Oladabilir belli olmazolmaz heralde![]()
Derdi veren çaresini de verirKaygım çok vala Allah sonumuzu iyi etsin
Kanka öyle hata veriyor. Listedeki arkadaşlar direk Netherlanda dm başlatın. Orada iban ad soyad bilgilerine yazın. Sadece böyle oluyorherkeze dm attim iban isim gondermeyen kalmasin dostlar yolluyorum odulleri
bize gülmez o kör talihOladabilir belli olmaz
Biz sana Dm atmamız lazım Dm aç öyle başkan kapatmış sansurlenis biz ancak Dm atarsak olurherkeze dm attim iban isim gondermeyen kalmasin dostlar yolluyorum odulleri
Ne zaman güldü ki en son 5 sene once filanbize gülmez o kör talih![]()
evet ibanlar cikmuyirBiz sana Dm atmamız lazım Dm aç öyle başkan kapatmış sansurlenis biz ancak Dm atarsak olur
Dm kapalı açarsa atarizKanka öyle hata veriyor. Listedeki arkadaşlar direk Netherlanda dm başlatın. Orada iban ad soyad bilgilerine yazın. Sadece böyle oluyor
Kanka öyle hata veriyor. Listedeki arkadaşlar direk Netherlanda dm başlatın. Orada iban ad soyad bilgilerine yazın. Sadece böyle oluyor
Kanka son olarak sen de papara at. Seni de boş geçmeyelim
Papara kilitli ki bende 4 senedirKanka son olarak sen de papara at. Seni de boş geçmeyelim
BELKİ 8 SENE :d :dNe zaman güldü ki en son 5 sene once filan