- 23,054
- 12,224
- 113
Bu aralar bozdu doncaster çok hızlı giriş yapmıştı sendeledi ama çıkarcam üst ligedoncaster benim takim kg ve üst aliodum geliodu hep eskiden mkydons mu ne vardı oda öyle
Bu aralar bozdu doncaster çok hızlı giriş yapmıştı sendeledi ama çıkarcam üst ligedoncaster benim takim kg ve üst aliodum geliodu hep eskiden mkydons mu ne vardı oda öyle
Bu kupon nasıl geldi la 🤣 🤣 tebrikler
Bu aralar bozdu doncaster çok hızlı giriş yapmıştı sendeledi ama çıkarcam üst lige
Abi etkinlik sahibi liste mi yapar forumun raconu bu. Listeyi yapan, dağıtan 2x alır.Ben o topa girmem heleki bu saatte ,bu mübarek gunlerde hiç girmem,,bir msj yazan bile beni niye almadın der,,durduk yere kalp kurmuyak,,marley bu işin ustası zaten yılların eskitemedigi tecrübeye sahip,,hak edenleri sever,,sonra üzerime düşen vazife neyse gerisini hallederiz ..
Bundan sonra böyle 🤣la pp nere gitti çare Drogba
Yoktur 10 kişiToplasan 10 kişi ya varız ya yokuz
Bundan sonra böyle 🤣
Eyvallah cano 🤣Drogba olsa hallederdi 😂😂
Görmedim sorryAbi etkinlik sahibi liste mi yapar forumun raconu bu. Listeyi yapan, dağıtan 2x alır.
@netherlands Sen yapar mısın dost
Yoktur 10 kişi
E yane ben mesela dedim dost zaten yüksek bir miktar vermişsin kesene bereketYoktur 10 kişi
Niye 🤣korkulu rüyam
Haklı10 kisi zaten vardı konuda 250 adam başı dağıtın iste listeye bile gerek yok hayırlı sabahlar
Leptobu açıp bakıyorum kardeşimAbi etkinlik sahibi liste mi yapar forumun raconu bu. Listeyi yapan, dağıtan 2x alır.
@netherlands Sen yapar mısın dost
10 kisi zaten vardı konuda 250 adam başı dağıtın iste listeye bile gerek yok hayırlı sabahlar
Niye 🤣