- 12,049
- 4,965
- 113
Ben inanıyordum vala dost bir an süre 1.40 tan 0 gelince sasirdimYüzde 99 direkten döndü dedikleri bu resmen helal
Ben inanıyordum vala dost bir an süre 1.40 tan 0 gelince sasirdimYüzde 99 direkten döndü dedikleri bu resmen helal
Cyber gibi son bir dakikada 12 sayımı ne atıldı..demekki kısmeti olanlar icinBizde bu şans varken hıyar sapı kazanırız reis![]()
Abi listeyi yapsana hala cyber diyon 🤣🤣Cyber gibi son bir dakikada 12 sayımı ne atıldı..demekki kısmeti olanlar icin
Ben 1xbet izledim. Son 50 sn hep faul yapıp durdular zaten dedim bitmeyecek sanki maç artıkBen inanıyordum vala dost bir an süre 1.40 tan 0 gelince sasirdim
Valla reis şans yanındaysa her türlü oluyor ama şansın yoksa götünü yırt yine olmuyorCyber gibi son bir dakikada 12 sayımı ne atıldı..demekki kısmeti olanlar icin
😂😂😂😂Abi listeyi yapsana hala cyber diyon 🤣🤣
Yok kardo asiruha dedim bekliyorum
Cyber pişmanlık istedikleri gibi sonuçlandorıyorlar aman bulaşmayınAbi listeyi yapsana hala cyber diyon 🤣🤣
Bende seni dostum aradan beni seçtin hesevdim seni dosti
Yok kardo asiruha dedim bekliyorum
Artık her şey cyber gibi olduCyber pişmanlık istedikleri gibi sonuçlandorıyorlar aman bulaşmayın
Maç olmadığında mecbur bulaşıyoruz. Hızlı sayı olunca daha zevkli oluyo dostCyber pişmanlık istedikleri gibi sonuçlandorıyorlar aman bulaşmayın
Ben o topa girmem heleki bu saatte ,bu mübarek gunlerde hiç girmem,,bir msj yazan bile beni niye almadın der,,durduk yere kalp kirmiyak,,marley bu işin ustası zaten yılların eskitemedigi tecrübeye sahip,,hak edenleri seçer,,sonra üzerime düşen vazife neyse gerisini hallederiz ..Liste yap abi
Burdaki insanlarin kalbi temizdi istediler oldu zaten başa baş giden bir maçtı böylede olması lazımdi sureyi iyi kullandilarCyber gibi son bir dakikada 12 sayımı ne atıldı..demekki kısmeti olanlar icin
Bende seni dostum aradan beni seçtin he![]()
Bağımlılığın sonu yokMaç olmadığında mecbur bulaşıyoruz. Hızlı sayı olunca daha zevkli oluyo dost
Zaten kaç kişiyizki burda 2500 adam dağıttı herkese versen bile gene yetiyorBen o topa girmem heleki bu saatte ,bu mübarek gunlerde hiç girmem,,bir msj yazan bile beni niye almadın der,,durduk yere kalp kurmuyak,,marley bu işin ustası zaten yılların eskitemedigi tecrübeye sahip,,hak edenleri sever,,sonra üzerime düşen vazife neyse gerisini hallederiz ..