- 24,014
- 10,631
- 113
Tebrikler sıradaki gelsin
Ne alaka dostum nba on hazırlık maçları bunlar indiana içinden geçer bu mineninDedim ben. Kafaya koyarsa ligin en iyi savunma takımlarından wolves. Won artık burdan 12.5 olmaz
Kıme neyı anlatıyorsun degısmez bu kafalar kupon paylasır paylaşmaz ilk yolcu ben olayım dıye yapıstırıyo adamlar bol şans demedenŞunu anlayalım dostlar
Kocaman Yazıyorum
Ya da ben salağım anlatamıyorum
Maçı takip ediyorum. Kuponu alır almaz maç takibine başlıyorum. Dm den yazana veya buradan yazana yazamıyorum. Denk gelirse ancak öyle . 3 kişi daha dm den yazmış. Bizi görmüyon. Küs müyüz. Günahın çoğalıyor gibi şeyler.
Ben kaç tane konuşmadığım insana dahi ulaştım bu hafta. Bana yamuk yapan veya eskiden konularda çok kötü olduğum. Para yokken konuşmak yerine param varken attım onlara öyle konuştum. Halbuki çoğunda haklıydım.
Rica ediyorum mesajınıza görmedim diye veya dm den yazmadım diye gönül koymayın!!
Ya kanka muhabbetimiz olmayanlar atıyor umursamıyoruz. Geçmişte muhabbetimiz olanlar var. 2 kere, 3 kere atıyon. 4. De vayyy be oluyor. Bunun sonu yok zaten. İki gün sonra roll takip ederken beraber bakacağımız adamlarDunku kuponum lose olmus adam bana yazmis destek olsana bana söz geri odicem diye dedim olacam sana bekle hiç değilse sen kazanınca dm atıyorlar puaha
DM yi kapatirsan sorun çözülürŞunu anlayalım dostlar
Kocaman Yazıyorum
Ya da ben salağım anlatamıyorum
Maçı takip ediyorum. Kuponu alır almaz maç takibine başlıyorum. Dm den yazana veya buradan yazana yazamıyorum. Denk gelirse ancak öyle . 3 kişi daha dm den yazmış. Bizi görmüyon. Küs müyüz. Günahın çoğalıyor gibi şeyler.
Ben kaç tane konuşmadığım insana dahi ulaştım bu hafta. Bana yamuk yapan veya eskiden konularda çok kötü olduğum. Para yokken konuşmak yerine param varken attım onlara öyle konuştum. Halbuki çoğunda haklıydım.
Rica ediyorum mesajınıza görmedim diye veya dm den yazmadım diye gönül koymayın!!
Hasbelkader final yaptı geçen sene. 5 tane game winner attılar. Timberwolves un ligde savunamayacağı takım yok tam kadro olduğu zaman. Kafalar sahadaysaNe alaka dostum nba on hazırlık maçları bunlar indiana içinden geçer bu minenin
Beyler ne zamandır takip ediyorsunuz nba i-7
Indiana yedek ağırlıklı Minnesota da Edwards Gobert Conley falan hepsi sahada play-off maçı olsa Indiana affetmez
10 dk oldu benımBeyler ne zamandır takip ediyorsunuz nba i
2011Beyler ne zamandır takip ediyorsunuz nba i
Dm kapalı.DM yi kapatirsan sorun çözülür
Yani paran olunca zaten muhabbet ettiğin kisileri görüyorsun yine israrlan talep edenlerlen iliskini kes bence hiç gerek yok yoksay gitsinYa kanka muhabbetimiz olmayanlar atıyor umursamıyoruz. Geçmişte muhabbetimiz olanlar var. 2 kere, 3 kere atıyon. 4. De vayyy be oluyor. Bunun sonu yok zaten. İki gün sonra roll takip ederken beraber bakacağımız adamlar
Benim yaş 32 2007 den beri takip ediyorum
Tebrik ederimBenim yaş 32 2007 den beri takip ediyorum