http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 3K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,354
27,374
113
Şunu anlayalım dostlar
Kocaman Yazıyorum
Ya da ben salağım anlatamıyorum
Maçı takip ediyorum. Kuponu alır almaz maç takibine başlıyorum. Dm den yazana veya buradan yazana yazamıyorum. Denk gelirse ancak öyle . 3 kişi daha dm den yazmış. Bizi görmüyon. Küs müyüz. Günahın çoğalıyor gibi şeyler.
Ben kaç tane konuşmadığım insana dahi ulaştım bu hafta. Bana yamuk yapan veya eskiden konularda çok kötü olduğum. Para yokken konuşmak yerine param varken attım onlara öyle konuştum. Halbuki çoğunda haklıydım.
Rica ediyorum mesajınıza görmedim diye veya dm den yazmadım diye gönül koymayın!!
Kıme neyı anlatıyorsun degısmez bu kafalar kupon paylasır paylaşmaz ilk yolcu ben olayım dıye yapıstırıyo adamlar bol şans demeden

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
7

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,137
24,317
113
Dunku kuponum lose olmus adam bana yazmis destek olsana bana söz geri odicem diye dedim olacam sana bekle hiç değilse sen kazanınca dm atıyorlar puaha
Ya kanka muhabbetimiz olmayanlar atıyor umursamıyoruz. Geçmişte muhabbetimiz olanlar var. 2 kere, 3 kere atıyon. 4. De vayyy be oluyor. Bunun sonu yok zaten. İki gün sonra roll takip ederken beraber bakacağımız adamlar

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,014
10,631
113
Şunu anlayalım dostlar
Kocaman Yazıyorum
Ya da ben salağım anlatamıyorum
Maçı takip ediyorum. Kuponu alır almaz maç takibine başlıyorum. Dm den yazana veya buradan yazana yazamıyorum. Denk gelirse ancak öyle . 3 kişi daha dm den yazmış. Bizi görmüyon. Küs müyüz. Günahın çoğalıyor gibi şeyler.
Ben kaç tane konuşmadığım insana dahi ulaştım bu hafta. Bana yamuk yapan veya eskiden konularda çok kötü olduğum. Para yokken konuşmak yerine param varken attım onlara öyle konuştum. Halbuki çoğunda haklıydım.
Rica ediyorum mesajınıza görmedim diye veya dm den yazmadım diye gönül koymayın!!
DM yi kapatirsan sorun çözülür

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,823
3,448
113
Ne alaka dostum nba on hazırlık maçları bunlar indiana içinden geçer bu minenin
Hasbelkader final yaptı geçen sene. 5 tane game winner attılar. Timberwolves un ligde savunamayacağı takım yok tam kadro olduğu zaman. Kafalar sahadaysa

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
8

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
6

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,213
27,437
113
Ya kanka muhabbetimiz olmayanlar atıyor umursamıyoruz. Geçmişte muhabbetimiz olanlar var. 2 kere, 3 kere atıyon. 4. De vayyy be oluyor. Bunun sonu yok zaten. İki gün sonra roll takip ederken beraber bakacağımız adamlar
Yani paran olunca zaten muhabbet ettiğin kisileri görüyorsun yine israrlan talep edenlerlen iliskini kes bence hiç gerek yok yoksay gitsin

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
Wonnn

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,127
742
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...