En başında vardık neden listede yokumHaşa o nasıl laf dost
Benim için farketmez kanka olur@Barrios 5 ni ben alabilirim istersen dağıtım için
@Marley sen biliyorsun dost. 11 kişi ağır gitmesin 5 ne ben gonderebilirimBenim için farketmez kanka olur
Valla kanka ben öyle şeylere hiç girmem ama baktım varsın ama takip hiç yokEn başında vardık neden listede yokum![]()
Hahahhah yok la başlarda burdaydim takıldım sanaValla kanka ben öyle şeylere hiç girmem ama baktım varsın ama takip hiç yok
2 para kazanıyorsunuz mu. Ben bu rollerde kaldı kez iyi olmadığım, sinirlenip küfür ettiğim adamlara attım. Senin bilmediğin özelden kaç kişiye attım. Hiçbir zaman da g.tüm kalkmadı para kazanınca. Emin ol parasızken daha çok asabiyim. Para kazanınca o anki mutlulukla konuşmadıklarıma da atmaya çalışıyorum. Ha sen parayı buldu g.tü kalktı diyebilirsin. Herkesin kendi eleştirisi. 2 gün sonra konumu takip etsen bu yaşanılanları unutup sana da atarım mesela. Dün dünde kalıyorBu laf sokma değil neden her şeyi
Ters anlıyorsun sana defalarca destekte bulundum ben ve bana dediğin başkasının dağıtımıydı hepsi ben bana ulaştığını hatırlamıyorum felan. Sabahlara kadar roll attık ve forumda sayılı insan ile muhabbetim vardır seninle de iyiydi hiç problem yaşamamıştık 2 para kazanıyorsunuz sonra hemen sen beni hiç takmadın hesabı oluyor burada olay para değil anlatamadıysam kendimi bende sorun var demekki. Sadece isyan ettim hakaret etmedim gönlünü kırdıysam kusuruma bakma iyi forumlar kendinle iyi davran.
Ulan maas yatmadımı ay 1Hahahhah yok la başlarda burdaydim takıldım sana
5 i ulan 5 i o kadar çok ihtiyacım var ki şuan yemek alıcamUlan maas yatmadımı ay 1
Takılma dost boşver2 para kazanıyorsunuz mu. Ben bu rollerde kaldı kez iyi olmadığım, sinirlenip küfür ettiğim adamlara attım. Senin bilmediğin özelden kaç kişiye attım. Hiçbir zaman da g.tüm kalkmadı para kazanınca. Emin ol parasızken daha çok asabiyim. Para kazanınca o anki mutlulukla konuşmadıklarıma da atmaya çalışıyorum. Ha sen parayı buldu g.tü kalktı diyebilirsin. Herkesin kendi eleştirisi. 2 gün sonra konumu takip etsen bu yaşanılanları unutup sana da atarım mesela. Dün dünde kalıyor
Sen de iban at dost@Lazistan08 katlatege bak sonra
Bu metin hiç uyumuyor mu her liste de adı geçiyor@Hakan170
@Metings1905
@Valenciennes
@JoeQuanqa
@zeisy
@Lazistan08
@BySwigger
@SüperMario
@sinansrml63
@Erhan2121 ve @Yapabilirim ara ara gelmişler harici kimse yok
Emekçi kardeşimiz kendisi ağır işçi statüsündeBu metin hiç uyumuyor mu her liste de adı geçiyor
Laf ettiklerini gecikecekmiş oBu metin hiç uyumuyor mu her liste de adı geçiyor
Sen de yaz kardo barriosaBu metin hiç uyumuyor mu her liste de adı geçiyor
Hahahha cidden haaa 2 3 gündür maaş da maaş diyorMeto maasa göz dikti @wasil Kac![]()
Bide bana laf ediyorlar hep burdasin diyeEmekçi kardeşimiz kendisi ağır işçi statüsünde
Ben öyle bir cümle kurmadım ve genel konuştum 3 hafta önce rollünü takip ettim sıfır etkileşim, kazandın beni yazmadın bende sordum bir kere bile bana ulaşmadın kanka o yüzden yazmadım dedin, herhangi bir şey söyledim mi ? Sitem etmemin sebebi farklı para gelir gider maddi olarak değil bu durum neyse uzatmaya gerek yok ben tartışmak için bu yorumu yapmadım, şansın daim ola iyi günler 🖖2 para kazanıyorsunuz mu. Ben bu rollerde kaldı kez iyi olmadığım, sinirlenip küfür ettiğim adamlara attım. Senin bilmediğin özelden kaç kişiye attım. Hiçbir zaman da g.tüm kalkmadı para kazanınca. Emin ol parasızken daha çok asabiyim. Para kazanınca o anki mutlulukla konuşmadıklarıma da atmaya çalışıyorum. Ha sen parayı buldu g.tü kalktı diyebilirsin. Herkesin kendi eleştirisi. 2 gün sonra konumu takip etsen bu yaşanılanları unutup sana da atarım mesela. Dün dünde kalıyor