http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 3K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,033
24,173
113
Bu laf sokma değil neden her şeyi
Ters anlıyorsun sana defalarca destekte bulundum ben ve bana dediğin başkasının dağıtımıydı hepsi ben bana ulaştığını hatırlamıyorum felan. Sabahlara kadar roll attık ve forumda sayılı insan ile muhabbetim vardır seninle de iyiydi hiç problem yaşamamıştık 2 para kazanıyorsunuz sonra hemen sen beni hiç takmadın hesabı oluyor burada olay para değil anlatamadıysam kendimi bende sorun var demekki. Sadece isyan ettim hakaret etmedim gönlünü kırdıysam kusuruma bakma iyi forumlar kendinle iyi davran.
2 para kazanıyorsunuz mu. Ben bu rollerde kaldı kez iyi olmadığım, sinirlenip küfür ettiğim adamlara attım. Senin bilmediğin özelden kaç kişiye attım. Hiçbir zaman da g.tüm kalkmadı para kazanınca. Emin ol parasızken daha çok asabiyim. Para kazanınca o anki mutlulukla konuşmadıklarıma da atmaya çalışıyorum. Ha sen parayı buldu g.tü kalktı diyebilirsin. Herkesin kendi eleştirisi. 2 gün sonra konumu takip etsen bu yaşanılanları unutup sana da atarım mesela. Dün dünde kalıyor

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,770
12,672
113
2 para kazanıyorsunuz mu. Ben bu rollerde kaldı kez iyi olmadığım, sinirlenip küfür ettiğim adamlara attım. Senin bilmediğin özelden kaç kişiye attım. Hiçbir zaman da g.tüm kalkmadı para kazanınca. Emin ol parasızken daha çok asabiyim. Para kazanınca o anki mutlulukla konuşmadıklarıma da atmaya çalışıyorum. Ha sen parayı buldu g.tü kalktı diyebilirsin. Herkesin kendi eleştirisi. 2 gün sonra konumu takip etsen bu yaşanılanları unutup sana da atarım mesela. Dün dünde kalıyor
Takılma dost boşver

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,608
490
83
Bişey sorucam Tebrikler elmas bozdurcam da trx ne oluyor

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,688
16,048
113
Ben öyle bir cümle kurmadım ve genel konuştum 3 hafta önce rollünü takip ettim sıfır etkileşim, kazandın beni yazmadın bende sordum bir kere bile bana ulaşmadın kanka o yüzden yazmadım dedin, herhangi bir şey söyledim mi ? Sitem etmemin sebebi farklı para gelir gider maddi olarak değil bu durum neyse uzatmaya gerek yok ben tartışmak için bu yorumu yapmadım, şansın daim ola iyi günler 🖖

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...