http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 3K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,058
24,212
113
@Marley tebrikler gerçi ben ödül hiç atmamışım ya sana 3-4 hafta önce öyle söylemiştin hahaha 😅😅
Konuya açıklık getireyim.
Ben bir aydır senin konularına yazmıyorum . Geçmişte çok takip ettim. Muhabbetin olan 2-3 kişiye attın hep. En az 5-6 rollingde görmedin bile. Emin ol geçmişte farklı nickle attıysan özelden geri dönüş sağlamışımdır veya benim rrolümde sen de almışsındır hatırlamıyorum.
@sinansrml63 yi her gördüğümde kızdığımdan laf soktum . Bir kez para bulduğunda konuşması değişmişti. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Birkaç kez düzgün bana karşı tavırlarını gördüm paralıyken. Şimdi onu da katmak istedim. Sen her seferinde laf sokma derdindesin.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,728
16,056
113
Konuya açıklık getireyim.
Ben bir aydır senin konularına yazmıyorum . Geçmişte çok takip ettim. Muhabbetin olan 2-3 kişiye attın hep. En az 5-6 rollingde görmedin bile. Emin ol geçmişte farklı nickle attıysan özelden geri dönüş sağlamışımdır veya benim rrolümde sen de almışsındır hatırlamıyorum.
@sinansrml63 yi her gördüğümde kızdığımdan laf soktum . Bir kez para bulduğunda konuşması değişmişti. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Birkaç kez düzgün bana karşı tavırlarını gördüm paralıyken. Şimdi onu da katmak istedim. Sen her seferinde laf sokma derdindesin.
Bu laf sokma değil neden her şeyi
Ters anlıyorsun sana defalarca destekte bulundum ben ve bana dediğin başkasının dağıtımıydı hepsi ben bana ulaştığını hatırlamıyorum felan. Sabahlara kadar roll attık ve forumda sayılı insan ile muhabbetim vardır seninle de iyiydi hiç problem yaşamamıştık 2 para kazanıyorsunuz sonra hemen sen beni hiç takmadın hesabı oluyor burada olay para değil anlatamadıysam kendimi bende sorun var demekki. Sadece isyan ettim hakaret etmedim gönlünü kırdıysam kusuruma bakma iyi forumlar kendinle iyi davran.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...