- 28,089
- 27,299
- 113
Tebrikler benim enerjimlen geldi
Ben ve senKesene bereket kanka yapıyorum listeyi kaç kişi olacak ona göre
Etkinlik acanlar demisti dostKesene bereket kanka yapıyorum listeyi kaç kişi olacak ona göre
Kesene bereket dost@Barrios Liste ve dağıtımı yapar mısın kardo.
1 k sen al 4 dağıtalım
Konuda aktiflerden ve roll açanlardan liste yapalım
Ben kazanır dediysem 4 per demek istedimDedin kadar olmasada geldi dost sende bu işi biliyirsun
Kanka 10 kişiye 400 dağıtalımKesene bereket kanka yapıyorum listeyi kaç kişi olacak ona göre
Okey kankaKanka 10 kişiye 400 dağıtalım
Dm ye yazmayın dünden beri muhabbetim olan herkese attım. Kimseyi kıramıyorum. Bakmayayım.
@sinansrml63 yi de al. O benim kontenjandan. Dünkü hareketi hoşuma gitti. Bugüne kadar kızdırsa da.
Eyv dostKanka 10 kişiye 400 dağıtalım
Dm ye yazmayın dünden beri muhabbetim olan herkese attım. Kimseyi kıramıyorum. Bakmayayım.
@sinansrml63 yi de al. O benim kontenjandan. Dünkü hareketi hoşuma gitti. Bugüne kadar kızdırsa da.
Tebrikler dostKanka 10 kişiye 400 dağıtalım
Kesene bereket daim olsunKanka 10 kişiye 400 dağıtalım
Konuda 10 kişi var mı dost senden hariçOkey kanka
Yokmu hakanımKonuda 10 kişi var mı dost senden hariç
Ilerıye yatırım yapmayı sever ahahaKanka 10 kişiye 400 dağıtalım
Kazancın daim olsun reisSağolun varolun dostlar
Valla saymadım soru sadeceYokmu hakanım
Takipleyen 10 cikmaz gibiYokmu hakanım
Biz erken odul aldik bilsem burasi gelecek 5k ye çekerdim puhhaaSağolun varolun dostlar