http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1K Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
Az önceki yaşanan konudan dolayı herkesten özür dilerim. Biraz doldum, destekleyen yazan herkese teşekkürler. Konumuza bakıp kaybedelim
02.00 da başlayalım dostlar
Hedef 3 adım olur 3 k dağıtırız
Kafam dagildi valla gidip yemek yiyip kendime geleyim lutfen geldigim de bir konu daha acma dost puaha

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,842
17,520
113
Az önceki yaşanan konudan dolayı herkesten özür dilerim. Biraz doldum, destekleyen yazan herkese teşekkürler. Konumuza bakıp kaybedelim
02.00 da başlayalım dostlar
Hedef 3 adım olur 3 k dağıtırız
Kanka yanlış anlama da neden takıyorsun ki sürekli olan şeyler sen etme bari, cevap vermemeyi deneyebilirsin götü kalktı felan diyorlarda alakası yok bizde yaptık ettik elimizden geldiğince, konu açmadan Dm atıp iban istedik dostlardan ama görüyoruz yüzde 90ı malesef arkadan çekim yapıp , batırıp sonra çekim paylaş bonusu için utanmadan siteye atıyor, değmez canını sıktığına şansın yanında olsun seviliyorsun hayırlı geceler cümleten 😍👋👋

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
Kanka yanlış anlama da neden takıyorsun ki sürekli olan şeyler sen etme bari, cevap vermemeyi deneyebilirsin götü kalktı felan diyorlarda alakası yok bizde yaptık ettik elimizden geldiğince, konu açmadan Dm atıp iban istedik dostlardan ama görüyoruz yüzde 90ı malesef arkadan çekim yapıp , batırıp sonra çekim paylaş bonusu için utanmadan siteye atıyor, değmez canını sıktığına şansın yanında olsun seviliyorsun hayırlı geceler cümleten 😍👋👋
Yani geçmişte muhabbetin olan adamların yapması koyuyor

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,341
739
113
Ayhan abi deme öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...