- 40,069
- 30,846
- 113
Ne bılem@Metings1905 bu kurtarmayan nerde
Ne bılem@Metings1905 bu kurtarmayan nerde
Kafam dagildi valla gidip yemek yiyip kendime geleyim lutfen geldigim de bir konu daha acma dost puahaAz önceki yaşanan konudan dolayı herkesten özür dilerim. Biraz doldum, destekleyen yazan herkese teşekkürler. Konumuza bakıp kaybedelim
02.00 da başlayalım dostlar
Hedef 3 adım olur 3 k dağıtırız
Kanka yanlış anlama da neden takıyorsun ki sürekli olan şeyler sen etme bari, cevap vermemeyi deneyebilirsin götü kalktı felan diyorlarda alakası yok bizde yaptık ettik elimizden geldiğince, konu açmadan Dm atıp iban istedik dostlardan ama görüyoruz yüzde 90ı malesef arkadan çekim yapıp , batırıp sonra çekim paylaş bonusu için utanmadan siteye atıyor, değmez canını sıktığına şansın yanında olsun seviliyorsun hayırlı geceler cümleten 😍👋👋Az önceki yaşanan konudan dolayı herkesten özür dilerim. Biraz doldum, destekleyen yazan herkese teşekkürler. Konumuza bakıp kaybedelim
02.00 da başlayalım dostlar
Hedef 3 adım olur 3 k dağıtırız
Ercü Abe nbrdiğer konuda ne olmuş la ..
şurda para kazandığını biri gösterdiği zaman hemen dm ye gitmek arsızlık resmen
Artik 3. Ceyreklere oynayalim yeni strateji lwzimYattik haaa
sananeErcü Abe nbr
Abim
Sinan lafını kullandın zaten gelmesi mucize olurdu dost puahaYattik haaa
Yani geçmişte muhabbetin olan adamların yapması koyuyorKanka yanlış anlama da neden takıyorsun ki sürekli olan şeyler sen etme bari, cevap vermemeyi deneyebilirsin götü kalktı felan diyorlarda alakası yok bizde yaptık ettik elimizden geldiğince, konu açmadan Dm atıp iban istedik dostlardan ama görüyoruz yüzde 90ı malesef arkadan çekim yapıp , batırıp sonra çekim paylaş bonusu için utanmadan siteye atıyor, değmez canını sıktığına şansın yanında olsun seviliyorsun hayırlı geceler cümleten 😍👋👋
Ben dizi izliyorum baktığımda konu 70 sayfa olsun kasa dolsun o zamana düşerim sana bebeğim 😅😅🤣🤣 (inş yaşanır)Sağolun dostlar teşekkürler
Malesef..Yani geçmişte muhabbetin olan adamların yapması koyuyor
Ayhan abi deme öyleKanka yanlış anlama da neden takıyorsun ki sürekli olan şeyler sen etme bari, cevap vermemeyi deneyebilirsin götü kalktı felan diyorlarda alakası yok bizde yaptık ettik elimizden geldiğince, konu açmadan Dm atıp iban istedik dostlardan ama görüyoruz yüzde 90ı malesef arkadan çekim yapıp , batırıp sonra çekim paylaş bonusu için utanmadan siteye atıyor, değmez canını sıktığına şansın yanında olsun seviliyorsun hayırlı geceler cümleten 😍👋👋
Valla öyle oldu 😐Sinan lafını kullandın zaten gelmesi mucize olurdu dost puaha
Faruk kardeşim neden Ayhan diyip duruyorsun amq bana sen kaç oldu Cihan benim ismim ajsjsmnddAyhan abi deme öyle
Dinleme onu yerimi almak istiyor hain 😄Valla öyle oldu 😐
Bol şansAçık
1. Yarı - Toplam korner sayısı: üstü 1.5
1.88
Arjantin Liga Profesyonelleri
Platense
Gimnasia La Plata
0
1
Dk 31Açık
1. Yarı - Toplam korner sayısı: üstü 1.5
1.88
Arjantin Liga Profesyonelleri
Platense
Gimnasia La Plata
0
1
Allah AllahFaruk kardeşim neden Ayhan diyip duruyorsun amq bana sen kaç oldu Cihan benim ismim ajsjsmndd