- 15,130
- 15,806
- 113
Sağlık olsun kanka iyi gecelerOlmadı iyi geceler dostlar
Sağlık olsun kanka iyi gecelerOlmadı iyi geceler dostlar
Ne oldu gaddar aha da benim borçlar bitti sen yerinde saymaya devam et puahaBol şanslar bu sefer olsun kanka
Benimkini de bitirNe oldu gaddar aha da benim borçlar bitti sen yerinde saymaya devam et puaha
2 maçımda da penaltı kactiNe oldu gaddar aha da benim borçlar bitti sen yerinde saymaya devam et puaha
Bende şimdi roll yapar 75k kazanırımNe oldu gaddar aha da benim borçlar bitti sen yerinde saymaya devam et puaha
Hay senin şansına bana bakta belki sana da sans güler puaha2 maçımda da penaltı kacti
Ne kadar borc ödedinHay senin şansına bana bakta belki sana da sans güler puaha
Dm iban at son 300 ude sana atalım biz parasız kalalım olsun la hiç değilse bir Allah in kuluna borcumuz yokBende şimdi roll yapar 75k kazanırım![]()
O son 300 hiç bitmez adaşDm iban at son 300 ude sana atalım biz parasız kalalım olsun la hiç değilse bir Allah in kuluna borcumuz yok
Attım kankaDm iban at son 300 ude sana atalım biz parasız kalalım olsun la hiç değilse bir Allah in kuluna borcumuz yok
Banada 5 litrelik ayçiçek yağı alır mısın ?Dm iban at son 300 ude sana atalım biz parasız kalalım olsun la hiç değilse bir Allah in kuluna borcumuz yok
Snaa yemin billa tam 170k borcum vardı tam rakamı aldim ve kendim için 1 kuruş fazla istemedim tam 170k oldu kasa direk cektim cekim geldi simdi 170k hani parça parça insanlara var hepsine msj attim iban atin diye atsınlar msj bitsin artık bu dertler çok şükür yarabbi Allah sana da nasip eder ins 1k bugün bir siteden çektim o para oldu 170k saka gibi vallahi billahiNe kadar borc ödedin
Doğru eniste herkesi kandirabilirim ama seni asla puabaO son 300 hiç bitmez adaş
Kus gibisin simdi maşallah. Benim borcum 170 k olsaydı çizik cekerdiler heriflerSnaa yemin billa tam 170k borcum vardı tam rakamı aldim ve kendim için 1 kuruş fazla istemedim tam 170k oldu kasa direk cektim cekim geldi simdi 170k hani parça parça insanlara var hepsine msj attim iban atin diye atsınlar msj bitsin artık bu dertler çok şükür yarabbi Allah sana da nasip eder ins 1k bugün bir siteden çektim o para oldu 170k saka gibi vallahi billahi