http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,445
5,572
113
Snaa yemin billa tam 170k borcum vardı tam rakamı aldim ve kendim için 1 kuruş fazla istemedim tam 170k oldu kasa direk cektim cekim geldi simdi 170k hani parça parça insanlara var hepsine msj attim iban atin diye atsınlar msj bitsin artık bu dertler çok şükür yarabbi Allah sana da nasip eder ins 1k bugün bir siteden çektim o para oldu 170k saka gibi vallahi billahi
Allah gönlüne göre vermis tebrik ederim dost dahada kumar için borç harç işine girme biraz kafan rahat etsin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,194
20,730
113
Snaa yemin billa tam 170k borcum vardı tam rakamı aldim ve kendim için 1 kuruş fazla istemedim tam 170k oldu kasa direk cektim cekim geldi simdi 170k hani parça parça insanlara var hepsine msj attim iban atin diye atsınlar msj bitsin artık bu dertler çok şükür yarabbi Allah sana da nasip eder ins 1k bugün bir siteden çektim o para oldu 170k saka gibi vallahi billahi
Baya borcun varmış lan valla çok sevindim senin adına

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Allah gönlüne göre vermis tebrik ederim dost dahada kumar için borç harç işine girme biraz kafan rahat etsin
Ben yıllardır kumar oynarım ama gecen sene 1 2 büyük kazancım oldu ve o kazançlar gidince mental olarak büyük çöküş yaşadım kendimi kaybettim sağdan soldan heryerden borca girdim ve 1 senedir rahat uyku uyumaz oldum bu hayat acimasizdir düştün mü çok zor toparlanirsin Allah yüzüme güldü de bugün itibariylen tertemiz oldum ben alacağım dersi aldım dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...