- 11,863
- 9,851
- 113
Sizi siz disinda sisiren yoktur apomBenim zerre inancım yok çok şişiriyorlar bizi bak Avrupa da elek ederler bizi takımda olmayan bişey var
Sizi siz disinda sisiren yoktur apomBenim zerre inancım yok çok şişiriyorlar bizi bak Avrupa da elek ederler bizi takımda olmayan bişey var
Olmayan bir şey dediğin çok şey oshimen yok anasını satim.Benim zerre inancım yok çok şişiriyorlar bizi bak Avrupa da elek ederler bizi takımda olmayan bişey var
Roll takıp etmekten klavyen saglamlasmıs bana hakaret ederek konusuyorsun ben edersem ban yerım dıssrda bıyerde denk gelsek edemryecegın kelımelerı etme kımseyeKişi kendinden bilirmiş işi sana tek diceğim bu. Benim derdim para olsa adam senide aldım dediğinde sen gibi kıvırır konuyu kapatırdım. İyi geceler bana üstün gelemezsin klavyenle
Belki zengin bir dost oynamıştır hashsjdBolivar atti yav kahretsin
Bizi Fenerbahçe şişiriyor rakip olmayınca bizde sanki götümüzde çelik varmış gibi yarın sahaya çıkarız sonrada 3 gün ah vah çekerizSizi siz disinda sisiren yoktur apom
Bankada 270 k olan bırıBelki zengin bir dost oynamıştır hashsjd
Bu kupon senin yüzünden gtti mmk metooRoll takıp etmekten klavyen saglamlasmıs bana hakaret ederek konusuyorsun ben edersem ban yerım dıssrda bıyerde denk gelsek edemryecegın kelımelerı etme kımseye
O zengin arkadas bizi de gorsun kazanırsa 😆😆Belki zengin bir dost oynamıştır hashsjd
O eskidendi be meto dkdmdmdBankada 270 k olan bırı
Can uzunEketike ile marmuş gitti başka kim vardı sağlam
Çok mu kaybettikBolivar atti yav kahretsin
Benle alakası neBu kupon senin yüzünden gtti mmk metoo
Aynen roll takip etmekten 31k mesaj kasmış küfürden sayısız ban yemiş adam mı diyor bunu. Ben küfretmem sen gibiRoll takıp etmekten klavyen saglamlasmıs bana hakaret ederek konusuyorsun ben edersem ban yerım dıssrda bıyerde denk gelsek edemryecegın kelımelerı etme kımseye
Takılıyorum lan 😂Benle alakası ne
Benle aynı tepkımeyı al 5 senede sonra bana cvb verAynen roll takip etmekten 31k mesaj kasmış küfürden sayısız ban yemiş adam mı diyor bunu. Ben küfretmem sen gibi
@JayJayOkocha bak da kahrolma son pozisyon korner verdi yarıyı bitirdiBu kupon senin yüzünden gtti mmk metoo
Apom uykun gelmis herhalde biraz olayin ciddiyetini kavraÇok mu kaybettik
Senin olduğun yerde bereket olmaz metoBenle alakası ne
Dostum keşke sadece osi ile bitse takım regl olmuş avrat gibi 10 dakikası diğerine uymuyorOlmayan bir şey dediğin çok şey oshimen yok anasını satim.