- 31,349
- 23,150
- 113
Senı secmedım sorun etmeNeyse bişey demicem artık
Senı secmedım sorun etmeNeyse bişey demicem artık
İhtiyacım yok dilenci değilimSenı secmedım sorun etme
Burdan mıBen saldım kumarı artık bir kaç ay sonra sevdiğim 3-5 dost var açık hesap borçlarını kapatacağım onların hayır hasenat olsun.
İnşallah kardoKazanacak bu arada 😂
Ihtıyacın yoksa neden sayı sayıp sanıye yazıyorsun gayet ıhtıyscın varİhtiyacım yok dilenci değilim
Bak şimdi metonun ekmeğine bal sürdünBurdan mı
İfşa gelir mi
Burdan yapacağım yaptığım gün süresiz ban yiyeceğim elveda diyeceğim kardeşim 🫡Burdan mı
İfşa gelir mi
Sabah 9a kadar burdayım bi çok roll takip ettim biçoğuna da yazdım ödül istemiyorum amacım eğlenmek vakit geçirmek diye.Ihtıyacın yoksa neden sayı sayıp sanıye yazıyorsun gayet ıhtıyscın var
4 tane yer geliriz demedi deme ibrahimFrankfurt oyuncularini gonderdi. Gsnin galibirt alacagi tek deplasman bence
Tamam ınandık vakıt gecırmek ıcın sayı sayıyorsun burdaSabah 9a kadar burdayım bi çok roll takip ettim biçoğuna da yazdım ödül istemiyorum amacım eğlenmek vakit geçirmek diye.
Valla gs drstekleyesim gelmiyor da su basketin rovansini almak lazim apocum4 tane yer geliriz demedi deme ibrahim
Niye ahmetin sinanın hakanın ihtiyacı mı varIhtıyacın yoksa neden sayı sayıp sanıye yazıyorsun gayet ıhtıyscın var
Ulan ben koydekı ev bıtsın dıye sayıyorum adamlar zevk ıcın sayıyo ne hayatlar varNiye ahmetin sinanın hakanın ihtiyacı mı var
Hobi olarak sayıyor çocuklar her gün
Kişi kendinden bilirmiş işi sana tek diceğim bu. Benim derdim para olsa adam senide aldım dediğinde sen gibi kıvırır konuyu kapatırdım. İyi geceler bana üstün gelemezsin klavyenleTamam ınandık vakıt gecırmek ıcın sayı sayıyorsun burda
Benim zerre inancım yok çok şişiriyorlar bizi bak Avrupa da elek ederler bizi takımda olmayan bişey varValla gs drstekleyesim gelmiyor da su basketin rovansini almak lazim apocum
Oğlum benim hesapta 270k varken de roll takip edip sayı saydım ödül alamayanlara 500-500 para attım üzülmesinler diye bak şimdi eskileri hatırladım kötü hissettim yine 🤣🤣🤣🤣Tamam ınandık vakıt gecırmek ıcın sayı sayıyorsun burda
Eketike ile marmuş gitti başka kim vardı sağlamFrankfurt oyuncularini gonderdi. Gsnin galibiryet alacagi tek deplasman bence
Japonlar vardi onlar da devre arasi mi ne gitmisti. Ekitike marmus disinda cop bence ama sistem takimi belli de olmaz awEketike ile marmuş gitti başka kim vardı sağlam