http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Marley / Gececi Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
7.88

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,474
16,521
113
Bana rol açtırıp açtırmaması önemli değil bana o 1 attıysa ben ona 5 atmışımdır sizin hatanız borç muhabbetine girmeniz. Kumarbaz adamla borç muhabbetine girilmez ben burada borç isteyen de olursa gönderirken özelikle söyluyorum borc olarak atmadığımı. Şanslı günün olursa görmek istersen görürsün der geçerim. Sizin de öyle yapmanız lazımdı veya hiç vermemen lazımdı. Ama telafi edeceğini düşünüyorum çok kişiye faydası oldu onunda zamanında. Düzelir birbirinize sövüp saymayın gerek yok
Ben birine durduk yere küfür edecek adam değilim ve telafi diyorsun ne alaka ? Ben parasında değilim ki gelip gavatlık etti atmıyorum benim aldığımı vermen için 60-70k kazanmam lazım kimseye borcum yok dedi ve en az 7-8 kişiden 4-5 k - 3k - 1500- 2000 borç alıp atmamış ve adamları iplemiyor. Bende seninle para alışverişimizde hiç mesela borç olarak bir şey geçtiğini hatırlamıyorum şanslı gününde yoksa durumumuz destekleriz birbirimizi demişizdir ansızın dm gelmiştir hayırlı geceler brocan 👋

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,665
8,787
113
Bana dm msjları gelmiyor sanırım herkes yazıyom görmüyo musun diye soruyor msj filan gelmiyor kafa rahat😀
Sende haklısın dost gecen seni bile çileden çıkardılar önemli birşey diyen buradan da söyler 😂

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,493
21,171
113
Bana rol açtırıp açtırmaması önemli değil bana o 1 attıysa ben ona 5 atmışımdır sizin hatanız borç muhabbetine girmeniz. Kumarbaz adamla borç muhabbetine girilmez ben burada borç isteyen de olursa gönderirken özelikle söyluyorum borc olarak atmadığımı. Şanslı günün olursa görmek istersen görürsün der geçerim. Sizin de öyle yapmanız lazımdı veya hiç vermemen lazımdı. Ama telafi edeceğini düşünüyorum çok kişiye faydası oldu onunda zamanında. Düzelir birbirinize sövüp saymayın gerek yok
Bende bu şekilde davranıyorum genelde param varken karşılıksız atarım herkeste bilir yokkende zaten belli olur paramın olmadığı ne birinden borç alırım ne birine borç veririm zamanında birine 1 k borç vermiştim alana kadar suçlu ben olduydum o gün bu gündür bıraktım borç verme isini

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,370
23,391
113
Bende bu şekilde davranıyorum genelde param varken karşılıksız atarım herkeste bilir yokkende zaten belli olur paramın olmadığı ne birinden borç alırım ne birine borç veririm zamanında birine 1 k borç vermiştim alana kadar suçlu ben olduydum o gün bu gündür bıraktım borç verme isini
Olması gereken bu. Kumar oynayan adamın sözüne güvenilmez karakteri ne kadar düzgün olursa olsun kumar adamı bozar

sondem61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,504
440
83
Sigarasiz kalsan dahi borc al ver olayina girmeyeceksin kumarci tayfasinda kendimde dahil 2 haftadir cekim yok is yok guc yok kimseyle o muhabbette girmem