- 31,476
- 21,161
- 113
Anladım kanım pardon canımSanırım anlamışsındır
Anladım kanım pardon canımSanırım anlamışsındır
AnemiAnladım kanım pardon canım
Bana dm msjları gelmiyor sanırım herkes yazıyom görmüyo musun diye soruyor msj filan gelmiyor kafa rahat😀Ben sana özelden ss aticam dost bazı sıkıntıları onun 😅 burada herkesin içinde konuşmak istemiyorum çok. Seviliyorsun
Ben birine durduk yere küfür edecek adam değilim ve telafi diyorsun ne alaka ? Ben parasında değilim ki gelip gavatlık etti atmıyorum benim aldığımı vermen için 60-70k kazanmam lazım kimseye borcum yok dedi ve en az 7-8 kişiden 4-5 k - 3k - 1500- 2000 borç alıp atmamış ve adamları iplemiyor. Bende seninle para alışverişimizde hiç mesela borç olarak bir şey geçtiğini hatırlamıyorum şanslı gününde yoksa durumumuz destekleriz birbirimizi demişizdir ansızın dm gelmiştir hayırlı geceler brocan 👋Bana rol açtırıp açtırmaması önemli değil bana o 1 attıysa ben ona 5 atmışımdır sizin hatanız borç muhabbetine girmeniz. Kumarbaz adamla borç muhabbetine girilmez ben burada borç isteyen de olursa gönderirken özelikle söyluyorum borc olarak atmadığımı. Şanslı günün olursa görmek istersen görürsün der geçerim. Sizin de öyle yapmanız lazımdı veya hiç vermemen lazımdı. Ama telafi edeceğini düşünüyorum çok kişiye faydası oldu onunda zamanında. Düzelir birbirinize sövüp saymayın gerek yok
Sende haklısın dost gecen seni bile çileden çıkardılar önemli birşey diyen buradan da söyler 😂Bana dm msjları gelmiyor sanırım herkes yazıyom görmüyo musun diye soruyor msj filan gelmiyor kafa rahat😀
Bende bu şekilde davranıyorum genelde param varken karşılıksız atarım herkeste bilir yokkende zaten belli olur paramın olmadığı ne birinden borç alırım ne birine borç veririm zamanında birine 1 k borç vermiştim alana kadar suçlu ben olduydum o gün bu gündür bıraktım borç verme isiniBana rol açtırıp açtırmaması önemli değil bana o 1 attıysa ben ona 5 atmışımdır sizin hatanız borç muhabbetine girmeniz. Kumarbaz adamla borç muhabbetine girilmez ben burada borç isteyen de olursa gönderirken özelikle söyluyorum borc olarak atmadığımı. Şanslı günün olursa görmek istersen görürsün der geçerim. Sizin de öyle yapmanız lazımdı veya hiç vermemen lazımdı. Ama telafi edeceğini düşünüyorum çok kişiye faydası oldu onunda zamanında. Düzelir birbirinize sövüp saymayın gerek yok
Valla öyle🙂Sende haklısın dost gecen seni bile çileden çıkardılar önemli birşey diyen buradan da söyler 😂
Olması gereken bu. Kumar oynayan adamın sözüne güvenilmez karakteri ne kadar düzgün olursa olsun kumar adamı bozarBende bu şekilde davranıyorum genelde param varken karşılıksız atarım herkeste bilir yokkende zaten belli olur paramın olmadığı ne birinden borç alırım ne birine borç veririm zamanında birine 1 k borç vermiştim alana kadar suçlu ben olduydum o gün bu gündür bıraktım borç verme isini
TeşekkürlerGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül
Son 10 günde Konu açanlar katılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 851302
Bol şanslar kankaGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül
Bol sansGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül
Bol şanslarGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül