- 6,657
- 8,781
- 113
Varolun evden hallettim az önce cansiniz
Yoksa durum dm düş kanka 😎Varolun evden hallettim az önce cansiniz
Son 250 liramız vardi gözden çıkarmıştık dost puahaVarolun evden hallettim az önce cansiniz
Yap bir kombine 1000 oran be dost 😂Son 250 liramız vardi gözden çıkarmıştık dost puaha
Zor günler için saklıyorum dost az demin biri dm attı rol acacam birazdanYap bir kombine 1000 oran be dost 😂
IBAN atıyorum sadece ufak bir kombine ücreti istiyorum gece keyiflik 😂Yoksa durum dm düş kanka 😎
Dm at roll ac bendensın kardesımIBAN atıyorum sadece ufak bir kombine ücreti istiyorum gece keyiflik 😂
Vay be helal olsunDm at roll ac bendensın kardesım
Atalim dost da senin rol zaten yattı kendini zorlamiycaksan eğer alırım sadeceDm at roll ac bendensın kardesım
Yine Kuzen mi attı metoDm at roll ac bendensın kardesım
Iban olurAtalim dost da senin rol zaten yattı kendini zorlamiycaksan eğer alırım sadece
Al al çekinme vurmuş parayı bellikiAtalim dost da senin rol zaten yattı kendini zorlamiycaksan eğer alırım sadece
EvetYine Kuzen mi attı meto
Hoşgeldin dost sen nasılsınAl al çekinme vurmuş parayı belliki
Adam sıfırlamıs belkı sans parası olur mulayımAl al çekinme vurmuş parayı belliki
Tabiiii, bak Marley e bi şans parası attığımızdan beri ortalığı kasıp kavuruyor nasıl uğurlu geldiyse artık param 😀Adam sıfırlamıs belkı sans parası olur mulayım
Bolsans kardoGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül
Son 10 günde Konu açanlar katılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 851302
Eyvallah dostum devam işler güçlerHoşgeldin dost sen nasılsın
Durumun musaıt degılse sanada atarım dostum senınde ekmegını yedık 😀Tabiiii, bak Marley e bi şans parası attığımızdan beri ortalığı kasıp kavuruyor nasıl uğurlu geldiyse artık param 😀