- 5,994
- 2,028
- 113
Yap dost kafan dağılır birazBol şans bende mi bir kupon yapsam diye düşündüm açıkçası
Yap dost kafan dağılır birazBol şans bende mi bir kupon yapsam diye düşündüm açıkçası
Akıllandık bro yeter borç hallettikSende yap 2 3 mac geceyr yoksa kaybedebilirsin hirs yapip
Bol bol şanslar dostGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül
Son 10 günde Konu açanlar katılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 851302
Dm de kapanmış zatenAkıllandık bro yeter borç hallettik
bol şans dostGelirse aktif dostlardan dağıtımcıyla beraber 5 kişiye ödül atarız
Toplam 2 k ödül
Son 10 günde Konu açanlar katılabilir
Ekli dosyayı görüntüle 851302
Dm kapanacak tabi her konu sahibine yığınlan dm geliyor artık parası olan adam param var demeye korkar oldu artık bu insanların bu kadar yüzsüz olması beni çileden çıkartiyor artikDm de kapanmış zatensana dediğim olaya dönmeyelim
![]()
Dost muhabbet o degildi de neyse gecen iyi olsunDm kapanacak tabi her konu sahibine yığınlan dm geliyor artık parası olan adam param var demeye korkar oldu artık bu insanların bu kadar yüzsüz olması beni çileden çıkartiyor artik
Sen yabancı değilsin diye sana dedim lafım sana değil kim burda milletti sabah aksam Dm den rahatsız ediyorsa onlara dedimDost muhabbet o degildi de neyse gecen iyi olsun
Bana bir isyan değildir umarım bu yazı.Dm de kapanmış zatensana dediğim olaya dönmeyelim
![]()