Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti marinpnn / Tek Maç

Kupon Miktarı
11000
Kupon Oranı
7.00

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
27
28
Bak sana yemin ediyorum böyle yazanlar var ya millete dm'den para koyduğu zaman yok Şuradan para çekeceğim yok böyle yok şöyle konuşurlar ibineler biz ortaya konuşuyoruz ya ondan çekemiyorlar
Ya birader ben bu forumda arada sırada giren insanim, seninle ilgili gördüğüm tek şey her konuda sinyal peşinde olman. Bir gün olsun bir Allah'ın kuluna bişey verdiğini görmedim hep bana hep bana ama lafa gelince mangalda kömür bırakmıyorsun maşallah

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Ya birader ben bu forumda arada sırada giren insanim, seninle ilgili gördüğüm tek şey her konuda sinyal peşinde olman. Bir gün olsun bir Allah'ın kuluna bişey verdiğini görmedim hep bana hep bana ama lafa gelince mangalda kömür bırakmıyorsun maşallah
Kendi ağzınla söylüyorsun Arada bir giriyorum diyosun m

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Oyle deme bak, nuri Ergın in adamı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Dovru ama işte girdiğim bu aralarda da hep aynı şeye denk geliyorsam bu işte sıkıntı var demektir
Biz rol falan açıyoruz tutturduğumuzda dağıttığımız da oluyor devamlı senin hiç faydanı görmedim ben 4 senedir bu Forumdayım ilk defa seni görüyorum 7/24 de Forumdayım

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
27
28
Biz rol falan açıyoruz tutturduğumuzda dağıttığımız da oluyor devamlı senin hiç faydanı görmedim ben 4 senedir bu Forumdayım ilk defa seni görüyorum 7/24 de Forumdayım
Benim faydam olmadı kimseye doğru ama kimseden de bişey istemem öyle bir beklentiye de girmem

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Bu zaten gelmez gene olmayan şeyin kavgasina tutusmussunuz

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Kavga değil kral konuyla zaten alakam yok Ne takip ettim ne bir şey yaptım teneke işte bulaştı bize ben de dedim git Ötede oyna
Ben bile sohbetlere rollere katılmadığım halde 2k msj olmuşum msji az olan adam multidir kendi soyleyemicegi şeyi girip yan hesabından söyler buda en yakınındir merak etme forumlar böyle