- 21,166
- 13,804
- 113
Ne istiyorlar ki @Muroo1988 kardeşimden hepimiz ayni gemideyizErhan yakisiyo mu kardeşim su ağız sana ayıp babacan
Ne istiyorlar ki @Muroo1988 kardeşimden hepimiz ayni gemideyizErhan yakisiyo mu kardeşim su ağız sana ayıp babacan
Kupon gelsin adam kime ne verirse verir zaten bizi ilgilendirmez ama önce kuponun yeşillenmesi lazimÇok mantıklı 4x250 de olabilir
Vurdu gol olduSelamlar hatice hanım sağlıkçımiyiz
Kıskançlık fesatlık karı gibi insanlar istediği kadar uğraşsınlar beni adminler iyi biliyor güler geçerlerNe istiyorlar ki @Muroo1988 kardeşimden hepimiz ayni gemideyiz
Neden ki 4 kişi 2 adım yapsa 1k olur onu da 2x250 yapsalar bunu alan 2 kişide aynı şeyi yapsa Uçar giderizBu mantıksız
Saplake Muro başkanKıskançlık fesatlık karı gibi insanlar istediği kadar uğraşsınlar beni adminler iyi biliyor güler geçerler
Eyvallah kardeşim herkesin zor zamanları olabilir ama biz hırsız değiliz kimsenin parasında pulundq gözümüz yokKıskançlık fesatlık karı gibi insanlar istediği kadar uğraşsınlar beni adminler iyi biliyor güler geçerler
Erhan ne duruyorsun Totemle hemenKupon gelsin adam kime ne verirse verir zaten bizi ilgilendirmez ama önce kuponun yeşillenmesi lazim
2 kişi 500 ideal roll için çünkü 500 atan kişi maritbete atıp 250 nakit alıp 2 adım yapabilirNeden ki 4 kişi 2 adım yapsa 1k olur onu da 2x250 yapsalar bunu alan 2 kişide aynı şeyi yapsa Uçar gideriz
Yok kanka ne totemi ne takibi ne hali arada can sıkıntısı rol takip ederim fazlası olmazErhan ne duruyorsun Totemle hemen![]()
Bak sana yemin ediyorum böyle yazanlar var ya millete dm'den para koyduğu zaman yok Şuradan para çekeceğim yok böyle yok şöyle konuşurlar ibineler biz ortaya konuşuyoruz ya ondan çekemiyorlarEyvallah kardeşim herkesin zor zamanları olabilir ama biz hırsız değiliz kimsenin parasında pulundq gözümüz yok
Kanka bize yakışmaz uzatmayalım çamur atan attığı ile kalsınBak sana yemin ediyorum böyle yazanlar var ya millete dm'den para koyduğu zaman yok Şuradan para çekeceğim yok böyle yok şöyle konuşurlar ibineler biz ortaya konuşuyoruz ya ondan çekemiyorlar
Gelsin yeterki kardeşim..site kazanacağına karı kazansınBir kisiyede 1000 TL atalım gelirse
Karı ne alakaGelsin yeterki kardeşim..site kazanacağına karı kazansın
Bolsn tkr
Hay ben bu oto değiştiren klavyenin,,msj düzenlemekten bıktım...derviş zikri neyse kelimesi o olurmuş...karı nereden çıktıysaKarı ne alaka
Gelmezse Rize turist cayi demler içerizGelmez
Aklın fikrin orda klavyende sana uyum sağlıyorHay ben bu oto değiştiren klavyenin,,msj düzenlemekten bıktım...derviş zikri neyse kelimesi o olurmuş...karı nereden çıktıysa))