Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling marinpnn / Kasa 3K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,341
18,358
113
Kardeş hikaye anlatma bana şimdi. Ben çok dinlendim bu hikayeleri. Ne verdik ne aldık muhabbetine girersek sen zararli çıkarsın bu 1. Ben sana durumu zaten izah ettim yani sana cevap verdim bu 2. Her yazdığına cevap yetiştiremem forum dışında başka hayatda var bu 3. İyi aksamlar bu da 4
aldık verdiklerde borç olayı yoktu fakat sen ben konu açmadan destek attıktan sonra borç istedin attık. aradan 2 gün geçti 2k 3k 5k kuponlar paylaştın ona rağmen ben sana hiç bir şey demedim neyse boş muhabbet etmem ben gelmişsin bana zararlı çıkarsın demişsin ayıp iletişimi kesmek isabetli olacak çarşın pazar ola yolun gül çiçeğe dönüşe kendine cici bak.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,947
18,298
113
aldık verdiklerde borç olayı yoktu fakat sen ben konu açmadan destek attıktan sonra borç istedin attık. aradan 2 gün geçti 2k 3k 5k kuponlar paylaştın ona rağmen ben sana hiç bir şey demedim neyse boş muhabbet etmem ben gelmişsin bana zararlı çıkarsın demişsin ayıp iletişimi kesmek isabetli olacak çarşın pazar ola yolun gül çiçeğe dönüşe kendine cici bak.
Kardeş benim sana tej kuruş borcum yok. Senden 500 TL istedim borç pazar vermek şartiyla ve cumartesi günü gönderdim sana. Hemde rolden kazanıp herkesten izin alıp sırf faturami ödemek için dağıtıp yapmadığım gün sana attım. En son alışverişimiz buydu. Ödenmemiş borç falan yok yani

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,341
18,358
113
Kardeş benim sana tej kuruş borcum yok. Senden 500 TL istedim borç pazar vermek şartiyla ve cumartesi günü gönderdim sana. Hemde rolden kazanıp herkesten izin alıp sırf faturami ödemek için dağıtıp yapmadığım gün sana attım. En son alışverişimiz buydu. Ödenmemiş borç falan yok yani
o o değilde önemi yok sırf yazdığın olay için dedim onu koyim parasına olay burada para değil zararlı çıkarsın ne alaka olunca 5k nın değeri yoktur yokken 1k yı 500-500 pay edersen değerlidir sen daha iyi biliyorsun neyse valla çok bunalımlardayım ve sebebi maddiyat değil uykusuzluk anksiyite arttı kalp kırmaya değmez.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,947
18,298
113
o o değilde önemi yok sırf yazdığın olay için dedim onu koyim parasına olay burada para değil zararlı çıkarsın ne alaka olunca 5k nın değeri yoktur yokken 1k yı 500-500 pay edersen değerlidir sen daha iyi biliyorsun neyse valla çok bunalımlardayım ve sebebi maddiyat değil uykusuzluk anksiyite arttı kalp kırmaya değmez.
İyi istirahatlar kardeşim. Biraz dinlen uyumaya çalış. Olmuyorsa uyku ilacı al bir süre kendini toparlayana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...