Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling marinpnn / Kasa 3K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,190
505
113
tebrikler kral

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,947
18,298
113
gelmiş selamı sabahı kesen ex dost xS iyi aksamlar.
Kardeism neyin selamını kesmişim. Bı ricada bulundun bende sana durumu izah ettim. Kira borcum olduğunu söyledim. Israrla yine halden anlamadan dm attın ne cevap vereydim, kalbini kıracak kelam etseydim daha mı iyiydi. Aylar sonra 3 kuruş kazandım 100 tane dm geldi. Kime yetiseyim sen söyle

KaRaa

Genç Yaşlı Farketmez..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,694
5,538
113
Konu sahibine bişey diyemem de buna çanak tutan müptelalara da diyecek bişey bulamıyorum
Dost roll takip edenler de aynı şeyi yapmıyor mu ? mesela eşref denen üyenin konusu 100-200 sayfa oluyordu? bak ben aldım ödülü diğer totem yapan 2 arkadaşa da attım kendi payımdan söylenmez ama bu herkesin bi ihtiyacı var sonuçta. Ha forum ihtiyaç giderme yeri değil ama bir fırsat varsa da değerlendirilir.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,341
18,358
113
Kardeism neyin selamını kesmişim. Bı ricada bulundun bende sana durumu izah ettim. Kira borcum olduğunu söyledim. Israrla yine halden anlamadan dm attın ne cevap vereydim, kalbini kıracak kelam etseydim daha mı iyiydi. Aylar sonra 3 kuruş kazandım 100 tane dm geldi. Kime yetiseyim sen söyle
anladık durum yoksa yaz dedik gördün dönmedin kusura bakma reşocum yakınız diye attıydık ulu orta çek böyle beni dilenci gösterdin tebrikler sen kazandın tamam hadi iyi geceler.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,341
18,358
113
İyi akşamlar kardeşim
ve bu arada konularda yazdığını görmediğimde hayır olsun bir problem mi var tavuğuna kışmı dedik diye soran sendin cevap vermeyen sensin var diyorsun 3 kuruş para kazandık 100 tane dm geldi ısrarla istedin felan. ben 2 kuruş çektiğimde de direk sana iban yaz dedim defalarca buna istinaden istemiştik ama yanlış etmişiz demekki ula şu forumda gönülden sevdiğim 3-4 tane insandan birisin çokta iyi biliyorsun valla şok oldum ne diyim.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,947
18,298
113
En adaletlisi bu oluyor itirazın varsa onerin de vardır vardır dinliyoruz
Önerim vardır tabi. makbul olanı konu içinden takipleyen birini seçip ödüllendirmek, milleti post yarışına sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ayrıca özelden ulaşmak istediğin dostların da varsa zaten ulaşırsın

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,603
7,713
113
Önerim vardır tabi. makbul olanı konu içinden takipleyen birini seçip ödüllendirmek, milleti post yarışına sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ayrıca özelden ulaşmak istediğin dostların da varsa zaten ulaşırsın
Dostum yok.Dost ayağı yapıp somurenler var.Ayrica rolling bitti kavga mı çıktı gürültü mu çıktı.sessiz sedasız parasını alan gitti.Bu kadar.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,947
18,298
113
ve bu arada konularda yazdığını görmediğimde hayır olsun bir problem mi var tavuğuna kışmı dedik diye soran sendin cevap vermeyen sensin var diyorsun 3 kuruş para kazandık 100 tane dm geldi ısrarla istedin felan. ben 2 kuruş çektiğimde de direk sana iban yaz dedim defalarca buna istinaden istemiştik ama yanlış etmişiz demekki ula şu forumda gönülden sevdiğim 3-4 tane insandan birisin çokta iyi biliyorsun valla şok oldum ne diyim.
Kardeş hikaye anlatma bana şimdi. Ben çok dinlendim bu hikayeleri. Ne verdik ne aldık muhabbetine girersek sen zararli çıkarsın bu 1. Ben sana durumu zaten izah ettim yani sana cevap verdim bu 2. Her yazdığına cevap yetiştiremem forum dışında başka hayatda var bu 3. İyi aksamlar bu da 4

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,341
18,358
113
neyse kazanan konunun kirlenmemesi adına muhabbeti kapatalım yanlış anlaşılmalar oldu gereksiz tartışma olmasın brocan hayırlı akşamlar @Barrios

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,727
25,418
113
Ya ne dil dokuyon kanka bildiğin tassak geçimis milletle boşver laf anlatmaya çalışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...