- 12,694
- 5,538
- 113
dm attım dostKara hsketmis o zaman ona atalik
dm attım dostKara hsketmis o zaman ona atalik
Hemde yönetimden postları say diyor tuhaf birsey 😄Allah ıslah etsin kim daha çok post atar yarışına girmişler. Kanım dondu
gelmiş selamı sabahı kesen ex dost xS iyi aksamlar.Allah ıslah etsin kim daha çok post atar yarışına girmişler. Kanım dondu
Konu sahibine bişey diyemem de buna çanak tutan müptelalara da diyecek bişey bulamıyorumHemde yönetimden postları say diyor tuhaf birsey 😄
Kardeism neyin selamını kesmişim. Bı ricada bulundun bende sana durumu izah ettim. Kira borcum olduğunu söyledim. Israrla yine halden anlamadan dm attın ne cevap vereydim, kalbini kıracak kelam etseydim daha mı iyiydi. Aylar sonra 3 kuruş kazandım 100 tane dm geldi. Kime yetiseyim sen söylegelmiş selamı sabahı kesen ex dost xS iyi aksamlar.
Dost roll takip edenler de aynı şeyi yapmıyor mu ? mesela eşref denen üyenin konusu 100-200 sayfa oluyordu? bak ben aldım ödülü diğer totem yapan 2 arkadaşa da attım kendi payımdan söylenmez ama bu herkesin bi ihtiyacı var sonuçta. Ha forum ihtiyaç giderme yeri değil ama bir fırsat varsa da değerlendirilir.Konu sahibine bişey diyemem de buna çanak tutan müptelalara da diyecek bişey bulamıyorum
anladık durum yoksa yaz dedik gördün dönmedin kusura bakma reşocum yakınız diye attıydık ulu orta çek böyle beni dilenci gösterdin tebrikler sen kazandın tamam hadi iyi geceler.Kardeism neyin selamını kesmişim. Bı ricada bulundun bende sana durumu izah ettim. Kira borcum olduğunu söyledim. Israrla yine halden anlamadan dm attın ne cevap vereydim, kalbini kıracak kelam etseydim daha mı iyiydi. Aylar sonra 3 kuruş kazandım 100 tane dm geldi. Kime yetiseyim sen söyle
İyi akşamlar kardeşimanladık durum yoksa yaz dedik gördün dönmedin kusura bakma reşocum yakınız diye attıydık ulu orta çek böyle beni dilenci gösterdin tebrikler sen kazandın tamam hadi iyi geceler.
En adaletlisi bu oluyor itirazın varsa onerin de vardır vardır dinliyoruzKonu sahibine bişey diyemem de buna çanak tutan müptelalara da diyecek bişey bulamıyorum
ve bu arada konularda yazdığını görmediğimde hayır olsun bir problem mi var tavuğuna kışmı dedik diye soran sendin cevap vermeyen sensin var diyorsun 3 kuruş para kazandık 100 tane dm geldi ısrarla istedin felan. ben 2 kuruş çektiğimde de direk sana iban yaz dedim defalarca buna istinaden istemiştik ama yanlış etmişiz demekki ula şu forumda gönülden sevdiğim 3-4 tane insandan birisin çokta iyi biliyorsun valla şok oldum ne diyim.İyi akşamlar kardeşim
Önerim vardır tabi. makbul olanı konu içinden takipleyen birini seçip ödüllendirmek, milleti post yarışına sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ayrıca özelden ulaşmak istediğin dostların da varsa zaten ulaşırsınEn adaletlisi bu oluyor itirazın varsa onerin de vardır vardır dinliyoruz
Dostum yok.Dost ayağı yapıp somurenler var.Ayrica rolling bitti kavga mı çıktı gürültü mu çıktı.sessiz sedasız parasını alan gitti.Bu kadar.Önerim vardır tabi. makbul olanı konu içinden takipleyen birini seçip ödüllendirmek, milleti post yarışına sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ayrıca özelden ulaşmak istediğin dostların da varsa zaten ulaşırsın
Kardeş hikaye anlatma bana şimdi. Ben çok dinlendim bu hikayeleri. Ne verdik ne aldık muhabbetine girersek sen zararli çıkarsın bu 1. Ben sana durumu zaten izah ettim yani sana cevap verdim bu 2. Her yazdığına cevap yetiştiremem forum dışında başka hayatda var bu 3. İyi aksamlar bu da 4ve bu arada konularda yazdığını görmediğimde hayır olsun bir problem mi var tavuğuna kışmı dedik diye soran sendin cevap vermeyen sensin var diyorsun 3 kuruş para kazandık 100 tane dm geldi ısrarla istedin felan. ben 2 kuruş çektiğimde de direk sana iban yaz dedim defalarca buna istinaden istemiştik ama yanlış etmişiz demekki ula şu forumda gönülden sevdiğim 3-4 tane insandan birisin çokta iyi biliyorsun valla şok oldum ne diyim.
Kesene bereket işin gücün rastgelsin ne diyeyimDostum yok.Dost ayağı yapıp somurenler var.Ayrica rolling bitti kavga mı çıktı gürültü mu çıktı.sessiz sedasız parasını alan gitti.Bu kadar.
Ya ne dil dokuyon kanka bildiğin tassak geçimis milletle boşver laf anlatmaya çalışmaÖnerim vardır tabi. makbul olanı konu içinden takipleyen birini seçip ödüllendirmek, milleti post yarışına sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ayrıca özelden ulaşmak istediğin dostların da varsa zaten ulaşırsın
Eyvallah kanka olsun öneri istemiş kendimce fikrimi söyledimYa ne dil dokuyon kanka bildiğin tassak geçimis milletle boşver laf anlatmaya çalışma