http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mandela Etkisi Paralel Evrenler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Bana Çin ülkesini kayıtlarında Osmanlı her yere hüküm sürdü yada diğer ülkelerin kayıtlarında Osmanlı hüküm sürdü diye kanıt atabilirmisin
Osmanlı yi görmüş dedelerimiz vardi gözleriyle goren hiçmi etrafında yaşlı insanları görmedin mi v

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Osmanlı yi görmüş dedelerimiz vardi gözleriyle goren hiçmi etrafında yaşlı insanları görmedin mi v
herşeyi gördüğümü sanırdım ama yaşanmış tarihe inanmayan insanıda ilk defa gördüm :D :D osmanlıyı geçtim bu arkadas 60 sene öncesinede inanmıyor olabilir

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Turk ne alaka dost
Valla bana mantıksız geliyor her yere hüküm sur ama savaş kayıtlarında askerler üst başı yok aç lar yemekleri yok soğuktan donuyorlar her yere hüküm süren bir devletin askerleri böyle mi olur bu şekilde kazandık duygusunu geçin her yere hüküm süren bir milletin askeri böyle olmaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Valla bana mantıksız geliyor her yere hüküm sur ama savaş kayıtlarında askerler üst başı yok aç lar yemekleri yok soğuktan donuyorlar her yere hüküm süren bir devletin askerleri böyle mi olur bu şekilde kazandık duygusunu geçin her yere hüküm süren bir milletin askeri böyle olmaz
Osmanli hiç o raddeye gelmedi ki senjn dediğin şey Çanakkale savasi herhal

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
yahu sunu anlamıyorum osmanlıyı sevmiyebilirsin buna lafım yokta kötü olup olmadıgını nereden biliyorsun ?
Osmanlı konusunu açan sensin ben sevmiyorum demedim görüşümü bildirdim her yere hüküm sürüp bu hale gelmemiz senin hoşuna mı gidiyor

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
138
43
kuantum fiziği denilen fiziği duydunmu hocam ?
Evet, fiziğe baya ilgim vardır. Ama kuantum mekaniği henüz bir teoridir. Bence daima da öyle kalacaktır. Kuantum dolanıklığı yada süper pozisyon gibi günlük hayatta kullandığımız alanlarıda var tabi. Ama bunun bu durumlar yada konuyla bir alakası yok. Çünkü bu konuda zaman çizgisinin manipülasyonundan bahsediliyor. Temel fiziğe göre mevcut zaman çizgisi değişmez. Zamanda ileriye veya geriye dönük bir sıçrama olamaz. Yine kuantum fiziğinin temeli temel fiziğe dayanır ve yasalarını reddedemez.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Osmanlı konusunu açan sensin ben sevmiyorum demedim görüşümü bildirdim her yere hüküm sürüp bu hale gelmemiz senin hoşuna mı gidiyor
ben sadece örnek verdim bizim tarihimiz olduğu için onun yerine roma imparatorlugu diyim hadi onlarda bir dönem anadolu topraklarında hüküm sürmüşler.
Yahu benim birşey hoşuma gittiği yada gitmediği biryer yok örnek verdim sadece tarihten o kadar ne anlatmak istediğini anlıyamadımki

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Evet, fiziğe baya ilgim vardır. Ama kuantum mekaniği henüz bir teoridir. Bence daima da öyle kalacaktır. Kuantum dolanıklığı yada süper pozisyon gibi günlük hayatta kullandığımız alanlarıda var tabi. Ama bunun bu durumlar yada konuyla bir alakası yok. Çünkü bu konuda zaman çizgisinin manipülasyonundan bahsediliyor. Temel fiziğe göre mevcut zaman çizgisi değişmez. Zamanda ileriye veya geriye dönük bir sıçrama olamaz. Yine kuantum fiziğinin temeli temel fiziğe dayanır ve yasalarını reddedemez.
zamanda yolculuk konusunda haklısın geçmişe bağlantı kurulucak bir köprü yok ama ışık hızını unutma ışık hızına ne kadar yaklasırsan o kadar zaman yavaslar ve senin için saniyeler geçmişten dünyada günler aylar ve seneler geçmiş olabilir bu bir teori değil gerçeklik

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
osmanlının yıkılmasının sebebi sadece bir savaş değil bu arada dur sen bizim sözlerimize inanmıyorsun bari bu konuda tarih profösörü olan ve eğitimi olan ve 2 ciltlik kitap yazmış halil inalcık kitabını al oku

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
348
199
43
cahillik nedir söylermisin ?
60 sene önceye kadar tek gerçeklik newton fiziği olarak bakılırdı ve kuantum fiziğine teori olarak bakılırdı su an günümüzde ise kuantum fiziğinin gerçek newton fiziğinin ise hatalı oldugunu kabul ediyor bilim adamları. bilimsel yolculuklar hayaller ve teoriler ile başlar.

Düşüncene saygım sonsuz lafım yok. benim demek istediğim doğru tek bir doğru değil o kadar
Yine cahilce bir yorum mk

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
götünde don yok iphone 16 proma laf edıyorsun hahaha git önce bi don al
bence bu arkadasın kafası karışık duygularıda yükselmiş kumarda kaybetti büyük ihtimalle buraya geldi saracak insan aradı gibime geliyor. bari bende ufak birşey daha atim iki sweet oynim o sıra bu arkadasta kafasını toplasın

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
osmanlının yıkılmasının sebebi sadece bir savaş değil bu arada dur sen bizim sözlerimize inanmıyorsun bari bu konuda tarih profösörü olan ve eğitimi olan ve 2 ciltlik kitap yazmış halil inalcık kitabını al oku
İkide bir kitap kayıtları atmana gerek yok sen beni anlamadın sanırım bak üniversiteye göre diploma var olarak kayıtlara geçiyor ama sonra yok diyorlar yada gazdan şehit olan askerler öyle kayıtlara geçiyor öyle olmadığını söyleyenler var sonra siyaset diyorsun değil kayıtlara göre herşey doğru değildir dediğim bu senin Bruno henrique olayı için söylüyorum galelo malelo falan örnek sadece anlıyor musun

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Yine cahilce bir yorum mk
Cehalet, bilgi ve tecrübe eksikliğidir. "Cahil" kelimesi, habersiz, hatta bilişsel uyumsuzluk ve diğer bilişsel ilişkilerdeki bir kişiyi tanımlayan ve önemli bilgi veya olgulardan habersiz olan bireyleri tanımlayabilen bir sıfattır.
ben senin yerine cahilliğin kelime anlamını yazdım.
tamam sana göre benim bilgilerim yanlış
doğrusunu anlatırmısın bende doğrusunu öğreneyim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
İkide bir kitap kayıtları atmana gerek yok sen beni anlamadın sanırım bak üniversiteye göre diploma var olarak kayıtlara geçiyor ama sonra yok diyorlar yada gazdan şehit olan askerler öyle kayıtlara geçiyor öyle olmadığını söyleyenler var sonra siyaset diyorsun değil kayıtlara göre herşey doğru değildir dediğim bu senin Bruno henrique olayı için söylüyorum galelo malelo falan örnek sadece anlıyor musun
yahu dünden beridir iki kelimemden birisi tek bir doğru yoktur oldu burada başka birisine birşey anlatıyorum konu üzerinden gelip hikaye yazdın ben sana dedim yaşanmış olaylar benden vatikan arsiv kayıtlarını istedin onları bile sana attım. biz bilim üzerinden hayal üzerinden birşeyler konusuyoruz sen geldin yok diploma diyerek araya girdin bende sana dedimki siyasi bir yer değil burası senin güncel haber safsatısı yaptıgın diploma mevzusu siyasal bir konu bu arada

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Güzel bi kupon tutmuş olsa kimsenin bu yorumları yapacağı yok aw 😀

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
yahu dünden beridir iki kelimemden birisi tek bir doğru yoktur oldu burada başka birisine birşey anlatıyorum konu üzerinden gelip hikaye yazdın ben sana dedim yaşanmış olaylar benden vatikan arsiv kayıtlarını istedin onları bile sana attım. biz bilim üzerinden hayal üzerinden birşeyler konusuyoruz sen geldin yok diploma diyerek araya girdin bende sana dedimki siyasi bir yer değil burası senin güncel haber safsatısı yaptıgın diploma mevzusu siyasal bir konu bu arada
Bin mesaj oldun hadi git elmas boz kayıtlara elmas bozdun diye geçsin 🤣