http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mandela Etkisi Paralel Evrenler

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,626
994
113
Neymiş pikachunun kuyruğu siyahmış ama şimdi yokmuş sokam pikanın kuyruğuna ulan bizde derdimiz var sanıyormuşuz ya ne kullanıyorsunuz reçete lazım

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
155
43
Boşuna demiyorum bazı şeyleri pek düşünmemek lazım

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
348
199
43
bak inancın sana hocam lafım yok ama burada bilimsel bir teori üzerine konu açılmış arkadasın canı sıkılmış konusmak istemiş bazılarımız şaka yapmış bazılarımız kendi düşüncelerini yazmış bilimsel olarak bildiği

Gelipte neden dini olarak bilgi vermek zorundasın şimdi burası din forumu değil ah surasıda var bilim forumuda değil ama bari kumar dönen yerde din konusmuyoruzda bilimsel olarak birşey konusuyoruz. yapmayın hocam şunu heryere din sokmanın ne anlamı var özellikle kumar forumuna. şimdi sana neye göre kesin desem kesin bana islama göre diyeceksin ve dine girmiş olacagız yapmayın şu ciddiyim yapmayın
Bu ne kadar cahilce bir yorum . Hayretler icerisindeyim

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
slot ve uyuşturucuya bulaşmayın gençler, mandelaydı, paralel evrendi demez bitirir adamı :)
öte taraftan cart curt evren, zamanda yolculuk hayalleri tamamen akli denge kaybından diye düşünüyorum...
zaten dejavu vs de beyindeki problemlerden.... ortada büyüleyeci gizemli bir b.ok yok.
hayat basit. hatta dinler de gayet basit, akıllı ol üstüne kurulu... bilim de her ne kadar akıl üstüne kurulu gibi gözükse de, aklın ve eldeki araçların henüz yetmediği nokta da sallamasyonlar başlıyor.... ha bizim keko şeyhler ha bazı bilim adamları :d

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
slot ve uyuşturucuya bulaşmayın gençler, mandelaydı, paralel evrendi demez bitirir adamı :)
öte taraftan cart curt evren, zamanda yolculuk hayalleri tamamen akli denge kaybından diye düşünüyorum...
zaten dejavu vs de beyindeki problemlerden.... ortada büyüleyeci gizemli bir b.ok yok.
hayat basit. hatta dinler de gayet basit, akıllı ol üstüne kurulu... bilim de her ne kadar akıl üstüne kurulu gibi gözükse de, aklın ve eldeki araçların henüz yetmediği nokta da sallamasyonlar başlıyor.... ha bizim keko şeyhler ha bazı bilim adamları :d
adı üstünde teoriler hocam bilim zaten teoriler üstüne kuruludur tek bir kesinlik yoktur zaten tek bir kesinlik olsa bilim değil inanç olurdu.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
adı üstünde teoriler hocam bilim zaten teoriler üstüne kuruludur tek bir kesinlik yoktur zaten tek bir kesinlik olsa bilim değil inanç olurdu.
teoriye inanmakla, bilmem ne şeyhinin dua edip abd mekiğini bozup düşürdüğüne inanmak arasında fark görmüyorum. biri ispatlayamadı bir olasılığı ortaya atıyor, öbürnü de aynı şekil ispatlanamayan bir şey ortaya tatıyor.

şeyhinin mekik düşürdüğüne inan kekozakiye gülüyorum ki normaldir :D öteki de aynı şekil geliyor.

Örneğin geçmişe yolculuk mümkünse, benim de elimi havaya kaldırıp, henüz kimse keşfedemediği zikozi dalgalarıyla israil uçağı düşürmem neden olmasın.. teorime göre hesabımda yeterli para olursa zikozi dalgası saçıcak mutluğa ulaşıp yapabilirim ama ispatlayamam şuanda ...

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
teoriye inanmakla, bilmem ne şeyhinin dua edip abd mekiğini bozup düşürdüğüne inanmak arasında fark görmüyorum. biri ispatlayamadı bir olasılığı ortaya atıyor, öbürnü de aynı şekil ispatlanamayan bir şey ortaya tatıyor.

şeyhinin mekik düşürdüğüne inan kekozakiye gülüyorum ki normaldir :D öteki de aynı şekil geliyor.

Örneğin geçmişe yolculuk mümkünse, benim de elimi havaya kaldırıp, henüz kimse keşfedemediği zikozi dalgalarıyla israil uçağı düşürmem neden olmasın.. teorime göre hesabımda yeterli para olursa zikozi dalgası saçıcak mutluğa ulaşıp yapabilirim ama ispatlayamam şuanda ...
60 sene önceye kadar tek gerçeklik newton fiziği olarak bakılırdı ve kuantum fiziğine teori olarak bakılırdı su an günümüzde ise kuantum fiziğinin gerçek newton fiziğinin ise hatalı oldugunu kabul ediyor bilim adamları. bilimsel yolculuklar hayaller ve teoriler ile başlar.

Düşüncene saygım sonsuz lafım yok. benim demek istediğim doğru tek bir doğru değil o kadar

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
60 sene önceye kadar tek gerçeklik newton fiziği olarak bakılırdı ve kuantum fiziğine teori olarak bakılırdı su an günümüzde ise kuantum fiziğinin gerçek newton fiziğinin ise hatalı oldugunu kabul ediyor bilim adamları. bilimsel yolculuklar hayaller ve teoriler ile başlar.

Düşüncene saygım sonsuz lafım yok. benim demek istediğim doğru tek bir doğru değil o kadar
Muhtemelen kendi ölçeğimde hayalleri teorileri filtreliyorum, bana göre daha gerçekçiyse komik gelmiyor, fantastikse komik geliyor. basit hayaller iyidir :) Önce kablolu iletişim sonra kablosuz, önce teker bul, sonra f1 aracı.... şimdi teker bile bulmayan adam f1 aracı yapıcam dese komik gelirdi tahminen o vakit...

Birde mevzu zaman, evren vs olunca hepten uçuk duruyor.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,809
10,687
113
dinlere kadar iyi götürdün de orada batırmışsın dinin hiçbir yükümlü kanıtı yoktur tanrının dahi varolduğu kesinlikle kanıtlanamamışken dinlerin uydurma olmamasının imkanı yok, kısaca basit değil de sallamasyon kategorisine alabiliriz

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
dinlere kadar iyi götürdün de orada batırmışsın dinin hiçbir yükümlü kanıtı yoktur tanrının dahi varolduğu kesinlikle kanıtlanamamışken dinlerin uydurma olmamasının imkanı yok, kısaca basit değil de sallamasyon kategorisine alabiliriz
Kanıtlanma zorunluluğu yok. Teori gibi düşün... İki tarafta kanıtlayamadığı bir hayal yada fikir, görüşün peşindeyse... Birine aaa sen haklısın diyip diğerine malsın diyemem... hepsi de görüşünün doğru çıkacağı yönünde düşünüyor.... Entresan işler :D

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Din yoksa bile böyle malca yasayacagina bir dine inan bişey kaybetmezsin yaşayıp gebermenin bir anlamı olmalı değil mi