http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mandela Etkisi Paralel Evrenler

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Hadi öyle olmuş var sayalım peki uzaylıları kim yarattı
bu teorinin absürtlüğünün basladıgı nokta burada evet güzel bir uç bilim uç tarih teorisi özellikle güncel haberlerde youtube ve kanallarda bunun üzerine çok konusulur çünkü dikkat çektiği ve izlenme aldıgı için bunun üstüne gidilir ve gerçekler gözardı edilir.

Sümer tabletlerinde sümerliler tanrılarının ve tanrıçalarının yıldızlardan özellikle sirius yıldızından geldiğini anlatır ama bu kadar. işte bunu öyle güzel işledilerki günümüz uç tarih edebiyatçılarından olan zecheria sitchin ve erich von daniken adlı iki yazar bu arada tarihçi filan değiller yani tarih eğitimleri yok bu adamların. bunun üzerine bir sürü youtube kanalı açıldı insanların algısı bu yöne kaydı ama işte esas soru senin dediğine denk geliyor bizi yaratan eğer etten kemikten bir varlıksa onu kim yarattı ama bunu uç bilim görmezden gelir ve yalanlarıyla biraz daha para kazanırlar

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,965
4,911
113
bu teorinin absürtlüğünün basladıgı nokta burada evet güzel bir uç bilim uç tarih teorisi özellikle güncel haberlerde youtube ve kanallarda bunun üzerine çok konusulur çünkü dikkat çektiği ve izlenme aldıgı için bunun üstüne gidilir ve gerçekler gözardı edilir.

Sümer tabletlerinde sümerliler tanrılarının ve tanrıçalarının yıldızlardan özellikle sirius yıldızından geldiğini anlatır ama bu kadar. işte bunu öyle güzel işledilerki günümüz uç tarih edebiyatçılarından olan zecheria sitchin ve erich von daniken adlı iki yazar bu arada tarihçi filan değiller yani tarih eğitimleri yok bu adamların. bunun üzerine bir sürü youtube kanalı açıldı insanların algısı bu yöne kaydı ama işte esas soru senin dediğine denk geliyor bizi yaratan eğer etten kemikten bir varlıksa onu kim yarattı ama bunu uç bilim görmezden gelir ve yalanlarıyla biraz daha para kazanırlar
Zaten hepsi boş beleş ifadelerden ibaret sözlerdir evrimmiş yok maymundan gelmemiş bunu inanan hala bir sürü asalak insanlar var malesef bu kâinat bu doğayı bu evreni ve bu insan bedenini en mükemmel şekilde başka kim yapabilir kusursuzca bunu yapan tabi bir yaradan var

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Zaten hepsi boş beleş ifadelerden ibaret sözlerdir evrimmiş yok maymundan gelmemiş bunu inanan hala bir sürü asalak insanlar var malesef bu kâinat bu doğayı bu evreni ve bu insan bedenini en mükemmel şekilde başka kim yapabilir kusursuzca bunu yapan tabi bir yaradan var
işte her zaman bir ateiste anlatmak istediğim ama anlatamadıgım noktadır burası evrimde bir teoridir gerçeklik değil. bilim biz insanları memeli sınıfına koyar ve homo sapiens cinsi der ve nasıl ortaya cıktıgımızı ise evrim teorisi adı altında açıklamaya çalısır adı üstünde evrim teorisi yani gerçekliği sorgulanabilir. evrim varmıdır vardır ama nasıl vardır onuda anlatayım

mesela sen ve eşin (varsayım) hindistana taşındınız oradaki kültür pis bir kültür siz temizliğe önem veren bir ülkeden oraya gidince hastalanıcaksınız zehirleniceksiniz aşılar iğneler olacaksınız ama sizden doğan çocuk bunların hiç birini yasamayacak çünkü sizin bunları yaşamış genleriniz çocugada geçtiği içtiği çocuk evrimsel süreçte o pislik temizlik olmayan kültürde ayakta kalabilecek kısacası evrimlicek hayatta kalabilmek için.

mesela korona virüsü bitmedi o da normal virüs gibi hayatımızda ama bizim vucutlarımız o virüse karsı evrimleştiği için artık o ölümler olmuyor o kadar.

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,735
1,172
113
Bombos terane aw bende benı gercekten sevıo sanıodum ama yalanmıs. Beynım bana sevıyo olarak algılatmıs o zmn bende mandalın etkısındeyım. Arkadasın verdıgı ornekler zaten googleye mandalın portakal etkısı yazınca cıkıo hepsını ordan araklamıs. Bende kucukken camının mınaresını allah sanıyodum bıssuru kısı var oyle sanan. Nabak yanı aw beyın oyle algılamıs. Beyın hafızaya oyle gecırmıs dıye coklu evrenler olayına nerden geldınız. Rahmetlı dedem balıgı kafasıyla bırlıkte yıyın zekayı cok gelıstırıyo derdı. Yedık yedık ama bı sk olmadı. O dedem bıle kolpa bılgısıyle balıgın basını kuyrugunu yedırdı balık ısraf olmadı mıdeye gıttı. Bu adamın yaptıgı ıyılık kadar bıle ınsanlıga faydası yok mandalın zırvasını cıkaranların. Evde otururken canım sıkıldı bısey bulam mılletın ılgısını cekem demısler bunu bulmuslar hıcbı gerceklıgı yok ulan madem bıyere baglıcaksan baska bıseye bagla coklu evrenler nedır bu konudan bagımsız coklu evren dıyen ınsanın zekası yoktur o nasıl bı teorı aw ben malım fıkır uretemıom de daha ıyı. Herseye kafanız basıyosa soyut deılde somut seylere bassın olumden sonrasıyla ılgılı tespıtler yapın bı sacmalıklarla 1 arpa boyu yol alınmaz

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Bombos terane aw bende benı gercekten sevıo sanıodum ama yalanmıs. Beynım bana sevıyo olarak algılatmıs o zmn bende mandalın etkısındeyım. Arkadasın verdıgı ornekler zaten googleye mandalın portakal etkısı yazınca cıkıo hepsını ordan araklamıs. Bende kucukken camının mınaresını allah sanıyodum bıssuru kısı var oyle sanan. Nabak yanı aw beyın oyle algılamıs. Beyın hafızaya oyle gecırmıs dıye coklu evrenler olayına nerden geldınız. Rahmetlı dedem balıgı kafasıyla bırlıkte yıyın zekayı cok gelıstırıyo derdı. Yedık yedık ama bı sk olmadı. O dedem bıle kolpa bılgısıyle balıgın basını kuyrugunu yedırdı balık ısraf olmadı mıdeye gıttı. Bu adamın yaptıgı ıyılık kadar bıle ınsanlıga faydası yok mandalın zırvasını cıkaranların. Evde otururken canım sıkıldı bısey bulam mılletın ılgısını cekem demısler bunu bulmuslar hıcbı gerceklıgı yok ulan madem bıyere baglıcaksan baska bıseye bagla coklu evrenler nedır bu konudan bagımsız coklu evren dıyen ınsanın zekası yoktur o nasıl bı teorı aw ben malım fıkır uretemıom de daha ıyı. Herseye kafanız basıyosa soyut deılde somut seylere bassın olumden sonrasıyla ılgılı tespıtler yapın bı sacmalıklarla 1 arpa boyu yol alınmaz
ölümden sonrası soyut değil mi peki ? kendi yazdıklarınla çelismissin hocam düşüncene birşey diyemem ama çoklu evren teorisine soyut diyip ölümden sonraya somut olarak bakmak çelişkidir ikiside soyuttur çünkü. gelelim çoklu evren teorisi adı altında teori ve bilim insanları olma olasılıgına çok sıcak bakıyor var demiyorlar zaten olabilir diyiyorlar bunun için zaten teori oluyor

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,735
1,172
113
ölümden sonrası soyut değil mi peki ? kendi yazdıklarınla çelismissin hocam düşüncene birşey diyemem ama çoklu evren teorisine soyut diyip ölümden sonraya somut olarak bakmak çelişkidir ikiside soyuttur çünkü. gelelim çoklu evren teorisi adı altında teori ve bilim insanları olma olasılıgına çok sıcak bakıyor var demiyorlar zaten olabilir diyiyorlar bunun için zaten teori oluyor
Kıral hıc cekılmıon ya somut derken elle tutulur bısı kasdettım anlamayanın yas 5 tır. Supermen vs hulk vıdyolarına bak tam sızlık. Kım kımı dover onunda analızını yapın

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Kıral hıc cekılmıon ya somut derken elle tutulur bısı kasdettım anlamayanın yas 5 tır. Supermen vs hulk vıdyolarına bak tam sızlık. Kım kımı dover onunda analızını yapın
ölümden sonrası elle tutulurmu peki ? sen buna bir karar ver ben biraz daha slot oynim sonra konusuruz

burada bir avengers filmi üzerine konusmuyoruz bu arada bilimde yer edinmiş bir konu açılmış bir arkadas tarafından onun üzerine muhabbet ilerledi

sen ilk sorumu düşündükten sonra sunuda düşünmeni isterim

neden herşey senin doğrularından oluşmak zorunda ? yani senin doğruların beynindeki analizlerin neden tek doğru olmak zorunda ve insanlar o doğrulara göre davranmak zorunda olsunki bunuda düşün

Son düzenleme:

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Size bu evrenle alakali net bir bilgi vereyim.

Tek gercek para.

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
63
28
olasılık teorisinde cevabı var ama istediğin bir cevap mı bilemem

olasılık teorisinde kumardan belli bir süre kazançlı olabilirsin bak süre dedim bunu aklında tut çünkü gelicem nedenine
olasılık şunu der slot yada şans oyunları oynayan insanların şansa tutundugunu söyler ve kazanmalarının sadece şansa bağlı oldugunu ekler
olasılık teorisinde poker ve blackjackte kazanabilirsin orada işte süre devreye giriyor. bu online yada gerçek kumarhanede farketmezsin işleyen bir kuraldır

herhangi bir poker ve black jack masasına oturdun bet farketmez oturdugun anda kazanma oranın kasaya göre yüzde 60 ile başlarsın işte 14 üzerine kart çekmeyeceksin biraz eli takip edeceksin zaten kart saymak imkansızda. ama burada dediğimiz süre çok önemli çünkü olasılık ilk bir saatin sonunda şunu açıklıyor oyuncunun kazanma ihtimali yüzde 30 iken kasanın kazanma ihtimali yüzde 70 e çıkmıştır. bununda sebebi hırs ve kazandım yine kazanabilirim arzusunun devreye girmesidir. zaten süre ilerledikçe kasanın kazanma oranı yüzde 90 a çıkar ve sen batmış olursun. kısacası uzun süreli kumarın sonu kayıptır ondan dolayı şu söz her zaman geçerlidir eninde sonunda kumarda kasa kazanır :)
Bende bayagi sonuna kadar okudum herhal dedim sirri cözmus ama kayibin cozumunu bulmusun😂😂😂😂

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
243
43
Uzun bir süredir bu konuyu araştırıyorum elbet bilgi sahibi olan vardır acaba bu etkiyi kullanarak kuantum zamanda değişiklikler yapabilirmiyiz ?

Bilinen mandela etkileri;
mesela, pikachu'nun kuyruğunda siyah vardı di mi, yokmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 849191

miki fare'nin pantolonunda askı da yokmuş. nasıl olmaz ya.
Ekli dosyayı görüntüle 849192

kimisi paralel evrenler olduğundan bahsediyor, kimisi zaman makinesinin bulunmuş olduğunu, zamanda geriye gidilip bazı şeylerin değiştirildiğini ve domino etkisi olarak bilinçli yapılmasa da değişen minnacık bir şeyin bile kitlelerin anlayabileceği kamusal olaylarda kendisini gösterebildiğini, böylece de farkettiğimizi söylüyor. ikisi de mantıklı olabilir. bunun üzerine psikiyatristler, psikologlar, sosyologlar, fizikçiler... aklıma gelmeyen birçok meslekten insan oturup araştırma yapmalı. bu nedir? niye oluyor?

monopoly de ki amca'da da tek gözlük vardı diye hatırlıyorum.eminim neredeyse.

Ekli dosyayı görüntüle 849194

la vache qui rit ineğinde de halka vardı sanki.
Ekli dosyayı görüntüle 849195

acab bu etkiye tamamen inanarak kendi bilincimizdeki zamanda birşeyleri değiştirebiliyormuyuz ?
millet kafayı yemiş

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,990
4,910
113
Uzun bir süredir bu konuyu araştırıyorum elbet bilgi sahibi olan vardır acaba bu etkiyi kullanarak kuantum zamanda değişiklikler yapabilirmiyiz ?

kimisi paralel evrenler olduğundan bahsediyor, kimisi zaman makinesinin bulunmuş olduğunu, zamanda geriye gidilip bazı şeylerin değiştirildiğini ve domino etkisi olarak bilinçli yapılmasa da değişen minnacık bir şeyin bile kitlelerin anlayabileceği kamusal olaylarda kendisini gösterebildiğini, böylece de farkettiğimizi söylüyor. ikisi de mantıklı olabilir. bunun üzerine psikiyatristler, psikologlar, sosyologlar, fizikçiler... aklıma gelmeyen birçok meslekten insan oturup araştırma yapmalı. bu nedir? niye oluyor?

acab bu etkiye tamamen inanarak kendi bilincimizdeki zamanda birşeyleri değiştirebiliyormuyuz ?
Nereden alıntı yaptın 😁 ,ayrıca bu minvaldeki arayışlar bilimle çelişkili başlangıç noktaları sunar, her türlü reel bilimden sasmamak lazım, spiritüalizm, sürrealizm vsvsvsvsvsvs... bütün bunların yansımaları yanıltıcı olacaktır, kuantum mekaniği burada anlatılan cizgifilm karakterleri ile açıklanamaz,, kaos , karma vsvsvsvvs .Ayrıca bu araştırmalar iyice salça oldu, tuvaletten çıkan yoruma sarıyor, kaynakların sağlam olmalı, bu konuda youtubda seni doğru başlangıçlara yönlendirecek güzel başarılı ve yetkin gördüğüm kişiler var

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
354
83
Bu arada paralel evrenle alakalı bir dizi var. Hala uzerine bir dizi cekilemedi. Yayınlandığı dönemin çok otesindeydi..

Fringe. İzlemeyen varsa izlesin derim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
morg ana. toprak ana gıbı. guluyom 1 dk dır puhahahaha
gülmek güzeldir gül tabiki insanı mutlu eder ama sorularımada cevap ver kaçabileceğini sanma :)
bak görmezden gelirsin diye burayada yazayım

ölümden sonrası elle tutulurmu peki ? sen buna bir karar ver ben biraz daha slot oynim sonra konusuruz

burada bir avengers filmi üzerine konusmuyoruz bu arada bilimde yer edinmiş bir konu açılmış bir arkadas tarafından onun üzerine muhabbet ilerledi

sen ilk sorumu düşündükten sonra sunuda düşünmeni isterim

neden herşey senin doğrularından oluşmak zorunda ? yani senin doğruların beynindeki analizlerin neden tek doğru olmak zorunda ve insanlar o doğrulara göre davranmak zorunda olsunki bunuda düşün

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,827
12,316
113

Bu olay cok garip ama ortada enteresan birsey yok yukarda attiklarinda begin otomatik guzelleme yapar yani en cok yakisani oraya ekler pikachunun kuyrugunda siyahlik yoktu ama begnimiz o kuyruga akim seklinde siyahlik ekler cunku o sekil daha cok iyi duruyor diger gorsellerde hemen hemen o sekil