http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mandela Etkisi Paralel Evrenler

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
467
83
beynimizin sahte anılar ürettiği çok açık dejavunun gizemi halen çözülemedi mesela
şahsen sahte ani ürettiğine inanmiyorum, bir çok şeyin cevabini bulamiyoruz ya da bulsak da vermiyoruz. Genel olarak 8 milyar insanin inançlarinin değişmesine rol oynayamazlar büyük kaos oluşur.

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
783
113
monopoly amcada tek gozluk vardı bır suru serısı var

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,979
5,416
113
Devletler neler yapıyo insanlara bi bilsen bu devede kulak 😁

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Devletler neler yapıyo insanlara bi bilsen bu devede kulak 😁
algı yönetimi işte tüm devletler bunu yapar aslında kapitalizmin getirdiği bir süreç bu yani sen migrosu googleda aratırsın en yakın nerede diye eve gelirsin youtubeda migros reklamı çıkar kısacası bunu devletler harici bütüm büyük kurumsal firmalar yapıyor

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
467
83
Beyler şundan 10-20 yil önce medeniyet tarihinin 10-20 bin yil arasi olduğu düşünülüyordu. Fakat son bulgulara göre çok daha eski medeniyet unsurlari ortaya çikariliyor. Yani emin olmadiğimiz çok konu var. Sürekli kumar oynamaktan beyinsel fonksiyonlarini yitirmek üzere olan kişiler var, ne içtin yok o yok bu konuşuyorlar. Bugün sorsan merak edip bir tarihi olayi araştirmamiştir. Kahve de sosyal medya da gördükleriyle kendini doldurup tüm gün kumar peşinde olmakla hayat geçmez.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
467
83
algı yönetimi işte tüm devletler bunu yapar aslında kapitalizmin getirdiği bir süreç bu yani sen migrosu googleda aratırsın en yakın nerede diye eve gelirsin youtubeda migros reklamı çıkar kısacası bunu devletler harici bütüm büyük kurumsal firmalar yapıyor
Dediğin gibi kapitalizm işte 21. yüzyilin kiyameti

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
354
83
Ben çok uzun zamandır rüyamda yerlere gidiyorum. Astral seyahat bu mu bilmiyorum. Ama çok tanıdık yerleri görüyorum. Avucunun içi gibi bildiğim yerler fakat bu dünyada olmayan yerler...

Similuasyon teorisi var. O şuan için en mantıklı olan gibi. Onu da araştırın bence

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Ben çok uzun zamandır rüyamda yerlere gidiyorum. Astral seyahat bu mu bilmiyorum. Ama çok tanıdık yerleri görüyorum. Avucunun içi gibi bildiğim yerler fakat bu dünyada olmayan yerler...

Similuasyon teorisi var. O şuan için en mantıklı olan gibi. Onu da araştırın bence
simulasyon teorisi üst bir yaratıcıyı gösteren bir teori oldugu için bilimsel olarak teoride kalacak çünkü bilim tek bir gerçekliğin peşinden gitmez ve kendinden baska üst güç kabul etmez yoksa bilim çöker tüm teoriler çöker :D güzel bir teori zaten matrix filmide ilk on filmimin arasındadır

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
bu da bir teori ama ben bu teoride şu soruyu soruyorum

tamam uzaylı bir ırk geldi bizi bir şekilde yarattılar ve köle olarak kullandılar

o zaman neden gittiler ?
Anlattığım komple teorisine göre bizlerin var olma amacı yerin altındaki altını çıkartmak. Yani bekliyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam Annukakiler deniliyordu bu uzaylı medeniyete

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
90'da penaltının kaçıp tek golden yattığım sırada çıksın karşıma alıyım aklını lavuğun
Evren hakkında pek birşey bildiğimiz yok. Büyüklük küçüklük gibi kavramlar bile çok göreceli. Bizim vücudumuzdaki milyonlarca hücre için biz bir evren gibiysek, belki bizim dünyamız hatta samanyolu galaksisi bile aslında bir canlının içerisindeki milyonlarca hücreden sadece birisi olabilir

Belki bir uzaylı medeniyetin tek bir gemisi bile bizim dünyamızdan büyük olabilir

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,962
4,907
113
O kadar çok komplo teorileri var ki sana birini anlatayım:

Uzaylı bir medeniyet var. Bizden fersah fersah üstünler. Bu medeniyetin enerji kaynağı da altın. Birçok alanda altın enerji olarak kullanılıyor. Milyonlarca yıl önce dünyaya geldiklerinde altın rezervlerini keşfettiler ve bu altının çıkartılması için maymunlarla kendi ırklarını melezlediler ve sonucunda bizler var olduk. Bugünün bilimi de zaten maymun ve insan genetiğinin neredeyse % 99 oranında benzer olduğunu tasdik ediyor

Sürekli altın çıkartıyoruz. Çünkü altın bizim için de önemli bir maden. Günün birinde bu uzaylı ırk gelip bizim çıkarttığımız altınları alıp gidecek
Hadi öyle olmuş var sayalım peki uzaylıları kim yarattı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Anlattığım komple teorisine göre bizlerin var olma amacı yerin altındaki altını çıkartmak. Yani bekliyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam Annukakiler deniliyordu bu uzaylı medeniyete
uç bilim teorisi diyelim komplo teorileri çünkü daha saçma oluyor bu senin teorin uç bilimin teorisi. kompo teorisi örnek verirsek dünyanın düz oldugunu savunanlar mesela.
Annunakiler adı aslında zecheria sitchin ve erich von daniken gibi çağdaş uç bilime inanan yazarlar tarafından ortaya atıldı gerçekte sümer tabletlerinde böyle bir söz yok evet tanrılarının uzaydan özellikle sirius yıldızından geldiğini öne süren yazıları var ama annunakiler diye bir cümle cıkmıyor.

Eski medeniyetler buna biz türklerin ataları ön türkler de dahil sirius yıldızına çok önem vermişler mesela afrikada bir kabile bizim 21. yüzyılda ancak teleskopla kesfettiğimiz siriusun ikiz yıldızı sirius b yi bilmeleri gibi. şu anki tarihçiler sirius yıldızının en parlak yıldız oldugu için geçmişteki insanların ona kutsiyet verdiklerini söyleyip geçiyorlar ama şurada söyle birşey var tüm dünyanın kadim halklarında siriusa önem verilmiş yani bunun bir baska sebebide olabilmeli işte uç tarih yani uç bilim yazarları burada senin yazdıgın teoriyi öne sürüyorlar

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,962
4,907
113
aslında sorun burada baslıyabiliyor olabilir hadi diyelim bu bilgilerimizle ve yasanmıslıklarla pararel evrene geçtik

kumarı bırakırmıydık yoksa bu evrendeki bilgimizle yani olan maçları bileceğimiz kazanan atları bileceğimiz veya sayısal loto sonuçlarını bileceğimiz bu aklımızla kumardan zengin mi olurduk :)

bence pişmanlıkları geride bırakmak ve bir daha yapmamak daha iyisi
Kumar işi değilde daha önemli şeyler yapardım insanlık için

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Kumar işi değilde daha önemli şeyler yapardım insanlık için
aslında buda evrimsel süreçte bizim yaşamımızı sağlayan bir anahtar ve bir sürü bu düşünce tarzındaki insanlar cidden insanlık için birşeyler yapabilmiştir tarihte örnekleride mevcut mesela Fyodor Dostoyevski o klasik kitaplarını yazmasının sebebi kumar borcunu ödemesidir ve şu an adama biz klasik edebiyatın en önemli sanatçısı diyoruz ama adamın tek hedefi kumar borclarını ödemekti :)

şimdi biraz değişik bir örnek vericem sana intihar eden insanlara bakarsak geçmisi acı borç ve umudunun kalmamasıdır
işte bu uç hayale kapılman bile sana beynin yasamı devam ettirebilmesi için verdiği bir umut
sen pararel evrene geçseydik insanlık için daha iyi şeyler yapabilirim derken aslında elimde hala bir umudum var düzeltirsem savasırsam ve yasarsam hayalimi yapabilirimi dedirtiyor burada beyin sana ve yaşama tutunmana sebep veriyor. bu tarz hayaller güzeldir hep kötü gerçek anıları düşünmek insanı yıpratır bazen hayaller hayal bile olsa insana yaşama arzusu verir

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,962
4,907
113
aslında buda evrimsel süreçte bizim yaşamımızı sağlayan bir anahtar

şimdi biraz değişik bir örnek vericem sana intihar eden insanlara bakarsak geçmisi acı borç ve umudunun kalmamasıdır
işte bu uç hayale kapılman bile sana beynin yasamı devam ettirebilmesi için verdiği bir umut
sen pararel evrene geçseydik insanlık için daha iyi şeyler yapabilirim derken aslında elimde hala bir umudum var düzeltirsem savasırsam ve yasarsam hayalimi yapabilirimi dedirtiyor burada beyin sana ve yaşama tutunmana sebep veriyor. bu tarz hayaller güzeldir hep kötü gerçek anıları düşünmek insanı yıpratır bazen hayaller hayal bile olsa insana yaşama arzusu verir
Çok doğru bir laf zaten insanların hayalleri ve umutları olmazsa yaşama sebebleri kalmiyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Çok doğru bir laf zaten insanların hayalleri ve umutları olmazsa yaşama sebebleri kalmiyor
işte bilimin en sevdiğim yanı insan beyni farketmesek bile bizim yaşamamızın için bize umut kapıları açmaya zorlar.
senin mesela borçların vardır (örnek vermek adına) sen düşündüğün yahu bu borçları kapatmak için birşeyler yapmam lazimki rahatlamam lazım diye düsünürken aslında beyin sana yasamda savasabilmen için bir umut veriyor borçlarını kapatmalısın ama bunu yapman için birşeyler yapman lazım işte kumar oynamaman (borçlarını kapatana kadar) yada çalısman lazım diye seni dürtüklüyor ve yaşam savasında seni ileriye götürüyor.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,536
13,516
113
Ne diyo la bu abi siz ne icip ne yiyorsunuz