- 9,536
- 9,417
- 113
1-1 0-1 1-2 bu skorlardan biri bitecek bu maç umarım üst olmaz
Senden herhangi bir talebim olmadı Seni adamdan sayıp muhattap olanda kabahat iyi forumlarKaybol birader 2.5 üst bitse de vermeyeceğim sana
Ulan yalama sen ne anlatıyorsun hala nerde beleş var ordasın birde mesajımı beğenip geri çekiyorsun ayarı yiyince bir daha benle muhattap olmaSenden herhangi bir talebim olmadı Seni adamdan sayıp muhattap olanda kabahat iyi forumlar
Kuru sıkı atmayalım vereceksen ac konu millete yararın olsun bizde alkışlayalım dostum elini tutan mı varBu maç 2.5 alt bitmesin benden 5 kisiye 500
Sana soran mı var birader hayırdır istediğim yere istediğimi yazarım millete yararım olmasın gerek yok keyfim kime isterse ona atarım parasını geçerim uzatmaKuru sıkı atmayalım vereceksen ac konu millete yararın olsun bizde alkışlayalım dostum elini tutan mı var
8 senedir Forumdayım baya dagıttıgımızda oldu boş yapma birader bu son mesajım alıntılama bir daha işine bakUlan yalama sen ne anlatıyorsun hala nerde beleş var ordasın birde mesajımı beğenip geri çekiyorsun ayarı yiyince bir daha benle muhattap olma
Kolpacı olduğunu yüzüne vurmak için yazdım zatwn forum biliyor nasıl biri olduğu bir daha ispatladın saolasınSana soran mı var birader hayırdır istediğim yere istediğimi yazarım millete yararım olmasın gerek yok keyfim kime isterse ona atarım parasını geçerim uzatma
Olum beni taklit etmeyin komik oluyorsunuz la bana benim yazımı yazıyor hele alıntılamayacakmısım8 senedir Forumdayım baya dagıttıgımızda oldu boş yapma birader bu son mesajım alıntılama bir daha işine bak
Aga seni severim ama insanları hep tersliyorsun nedeni nedir acaba? Burda insanlarla sohbet etmek varken neden herkesi tersleyip düşman olma gibi bir niyettesin neyse tartısmayın da maça bakalımSana soran mı var birader hayırdır istediğim yere istediğimi yazarım millete yararım olmasın gerek yok keyfim kime isterse ona atarım parasını geçerim uzatma
ayın 15 günü aç gezerim kalan 15 günü hayatını satın alırım ne anlatıyorsun senKolpacı olduğunu yüzüne vurmak için yazdım zatwn forum biliyor nasıl biri olduğu bir daha ispatladın saolasın
Real en kötü zamanında bile şampiyonlar liginde Başka oynuyorBence ortada bi kupa varsa sahibi real madriddir ama yinede bilemiyorum ya
Olum herkes haddini bilecek forum benimde değil kimseninde değil bana kaçarsın yazmış ulan sen kimsin de kaçacağım 500 tl için sanki hiç görmedik 500 tl hep aynı kişiler 3 5 fırlama bana ayak uydurmaya çalışıyorAga seni severim ama insanları hep tersliyorsun nedeni nedir acaba? Burda insanlarla sohbet etmek varken neden herkesi tersleyip düşman olma gibi bir niyettesin neyse tartısmayın da maça bakalım
valla cidden anlayamadım kesin bilgi sahibi olan yokmu merak ettim ,😂10k dır heralde
tamam haklısın abi eyvallah abi uğrasamayacagımOlum beni taklit etmeyin komik oluyorsunuz la bana benim yazımı yazıyor hele alıntılamayacakmısımkaybol
Tamam neyse boşverin kavga etmeyin muhabbet edelim maç hakkındaOlum herkes haddini bilecek forum benimde değil kimseninde değil bana kaçarsın yazmış ulan sen kimsin de kaçacağım 500 tl için sanki hiç görmedik 500 tl hep aynı kişiler 3 5 fırlama bana ayak uydurmaya çalışıyor